28 / 04 / 2024

Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL'ye!

 Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL'ye!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Doğa

İnanlar'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Terrace Doğa, yeşil ve maviyi stil, estetik ve konforla birleştirerek hayatınıza değer katacak; sizi doğanın mükemmel kusursuzluğuna taşıyacak




İlhamını doğadan alan Terrace Doğa, insanın tüm duyularına hitap edecek şekilde tasarlandı. Her villanın kendine özel bahçesinin bulunduğu projede yaşam alanlarının önü, ev sahiplerinin tercihine bağlı olarak göletlerle çevriliyor.Suyun ve yeşilin hayatın içine alındığı Terrace Doğa; sakinlerine İstanbul’un merkezinde derin bir nefes alarak, doğanın sesini duymayı vaat ediyor. 

 Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL ye! Terrace Doğa  projesinde 1 milyon 75 bin TL'ye! '/> 

Şehrin Çizgisi Zekeriyaköy’deTerrace Doğa ile Değişiyor.Üçüncü köprüyle birlikte yeni şehir, yeni havalimanı ve yeni otoban projelerine yakın olan Zekeriyaköy, ikinci şehir olma özelliğini taşıyor.

 Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL ye!  

Müstakil yaşamanın konforunu kolay ulaşım ve yakınlık ile çözen Zekeriyaköy,İstanbul’unparlayan hazinesi. İstanbul’un renkli dünyasına çok yakın ama şehrin gürültüsünden arınmış bir adreste yer alan Terrace Doğa projesi ise yeni şehrin en özel yaşam alanı. Terrace Doğa sakinlerine iş ve sosyal yaşamın tüm bağlarını günün her anına rahatça sığdırabilecekleri bir konfor sunuyor. Bölgenin yakınına inşa edilecek 3. Havalanı ve 3. Köprü ise projenin cazibesini ikiye katlıyor.

 Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL ye!  

Eve Giden Keyifli Yol

Terrace Doğa’ya 3 farklı güzergah üzerinden ulaşılabiliyor. Bahçeköy orman yolu, Sarıyer çayırbaşı tüneli ve sahil yolu üzerinden eve giden tüm yollarda keyif ve kolay ulaşım rahatlığı bulunuyor. Hacıosman’akadarinşaedilen, Şişhane – Taksim – Maslakmetrosuise eve gidenyoldaaçıkvehızlıulaşımkonforununaltınıçiziyor. Terrace Doğa sakinleri, ister deniz havası, ister yeşil bir orman yolu ya da transit geçiş ile Maslaktan sonra 10 dakikada evine varabilecek. 

 Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL ye!  

Doğa İçinde Egzozsuz Hava Sahası 


Terrace Doğa projesinin en önemli, öne çıkan özelliklerinden biri araç trafiğinin olmaması. Kapalı otoparkların yaşam alanlarının altında yer alarak ulaşımın yerin altından sağlanması, sakinlere egzozsuz hava sahası armağan ediyor. Site içindeki ulaşımın golf araçları ile sağlanacağı Terrace Doğa, huzuru Zekeriyaköy’de hayata geçiriyor.

 Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL ye!  

Terrace Doğa Kişiye Özel Yaşam Alanlarıİmkanı Sunuyor 

Terrace Doğa’da; iç mimarisinde sunulan renk ve malzeme alternatifleriyle ev sahibine villasının dekorasyonunu kişisel tercihlerine göre oluşturma imkanı veriliyor. Dolap, zemin, seramik seçimlerinin kişiye özel tasarlanabilme imkanının olduğu Terrace Doğa’da; peyzaj ve bahçe düzenlemelerinde sunulan alternatifler, en büyük ayrıcalığını yaratıyor.

 Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL ye!  

4 tip villa ile 203 metrekareden 216 metrekareye kadar her detayın düşünüldüğü ferah ve konforlu yaşam alanları sunuluyor. 36 villada; biri ebeveyn yatak odası olmak üzere 4 yatak odası, salon, çamaşır odası, özel depo alanı ve çatı katı teras balkonu bulunuyor.

 Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL ye!  

Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, sauna, fitnesscenter, oyun odası ve çok amaçlı salon; Terrace Doğa’da sadece 36 ailenin hizmetinde olacak butik ve konforlu bir sosyal yaşamı simgeliyor. 


36 Yatırım Fırsatıile Terrace Doğa’da Yatırım Zamanı 


Ekim 2013 tarihinde teslim edilecek olan Terrace Doğa, iş dünyasının merkezi Maslak – Levent’e yakınlığı, İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam alanlarından İstinye’ye 15 dakika mesafede olması ve yakın bölgeye yapılacak olan 3. Havalimanı – 3. Köprü ile kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor. Bölgede yeşilin korunması üzerine alınan kararlar; Terrace Doğa’nın dokusunun gelecek yıllarda da korunacağının garantisini verirken yatırım değerini artırıyor. 

 Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL ye!  

İnanlar; Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serdar İnan Proje ve Bölge ile ilgili;

“Türkiye son yıllarda inanılmaz bir gayrimenkul gelişim platformu üzerine oturdu. Üst üste çıkan yasalar, başbakanımızın gayrimenkulü teşvik eden tavırları, açıklanan 3. Köprü, 3. Havaalanı, 2 yeni şehir ve dev sağlık, eğitim tesisleri, yabancı kaynaklı sermayenin bilhassa İstanbul gayrimenkul pazarına girme iştahı. Kısa geçmişe bakarak geleceği görmemek hemen hemen imkansız. Gün geçmiyor ki, bizi bir yabancı sermayedar arayıp elimizde ki projeleri sormasın. Dünyanın çok çeşitli bölgelerinden bizi devamlı çeşitli fon temsilcileri ziyaret ediyor. Hepsinin hedefinde gelecekte gelişecek İstanbul pazarından pay almak var. Tüm bu gelişimler İstanbul'un her bölgesinde kendisini hissettiriyorken, bazı alanları ise aslında çoktan kendi geleceğinin muhteşemliliğinden günümüze izler sunuyor. Bu alanların başında Sarıyer ve öncelikli olarak Zekeriyaköy var. Yıllardır ulaşım anlamında yatırımlardan gereken payı alamayan semt bugünlerde ise bir ulaşım kavşağı olma noktasında hızla ilerliyor. Doğasını ve güzelliğini bozmadan, el değmemiş bakir ormanları, kanunlar çerçevesinde ciddi olarak korunuyor. Artık Maslak'taki işimizden çıkma ile Zekeriyaköy'deki evimize gelme süresi nerede ise 10 dakikaya inmek üzere, ayrıca havaalanı ve 3. Köprü bağlantılarıyla değil, Anadolu'ya dünyanın her yerine ulaşmanın en kolay adresi Zekeriyaköy. İşte bu yüzden İnanlar, yıllardır bu alanda projeler üretiyor, işte bu yüzden sizler için itina ile hazırladığımız Terrace Doğa projemizi ve kısıtlı sayıda ki villayı satışa sunuyoruz. Çok rahat finansman seçenekleriyle alabilmeniz, İstanbul'a en yakın el değmemiş bir doğa alanında ailenizle yaşayabilmeniz için... Bu çok özel projeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL ye!  


Proje Künyesi

Proje Sahibi:  İnanlar İnşaat  A.Ş

Mimari Proje: Loft Mimarlık

Peyzaj Projesi: DS MimarlıkPeyzajMimarlığıRestorasyon San. ve Tic. Ltd. Şti

Proje Teslim: Ekim 2013

Proje İnşaat Alanı m2: 12.000 m2

Villa Sayısı: 36 Adet

Villa m2: 203 m2 ile 216 m2 aralığında, 4 farklı tipte 10 adet tek 13 adet ikiz villadan oluşmaktadır.

Proje Fiyat Aralığı: 1.075.000 TL ile 1.450.000 TL

Ödeme Seçenekleri: Banka kredisine uygun olup, sözleşmeli banka üzerinden120 aya varan vadelerle konut kredisi kullanımı uygulanmaktadır. Ayrıca her müşteriye özel ödeme planı yapılmaktadır.

  Terrace Doğa projesinde 1 milyon 75 bin TL ye!  

Projenin 5 yıl ince 10 yıl kaba inşaat yapı garantisi bulunmaktadır.


İnanlarMerkezTanıtımOfisi: 444 2002HakkıYeten Cad. No:11Fulya/Şişli /İstanbul


www.terracedoga.com - www.inanlarinsaat.com.tr 


projeye sor



Geri Dön