27 / 04 / 2024

Terrace Doğa Zekeriyaköy iletişim!

Terrace Doğa Zekeriyaköy iletişim!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Doğa

Terrace Doğa Zekeriyaköy iletişim için 444 20 02 telefon numarasını arayarak Terrace Doğa satış ofisinden bilgi alabilirsiniz. Zekeriyaköy Terrace Doğa villa fiyatları 1 milyon 216 bin liradan başlıyor...




İnanlar İnşaat tarafından inşa edilen  Terrace Doğa  projesi İstanbul Avrupa yakasında Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Terrace Doğa Zekeriyaköy projesi toplam 36 adet villadan meydana geliyor.


Zekeriyaköy Terrace Doğa projesinde villalardan 10 tanesi tek, 13 tanesi ikiz villa olarak tasarlandı. Terrace Doğa Zekeriyaköy projesi Loft Mimarlık tarafından tasarlandı.


Terrace Doğa Evleri Zekeriyaköy'de 12 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İnanlar Terrace Doğa fiyatları 1 milyon 216 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.



Terrace Doğa Zekeriyaköy iletişim!


Terrace Doğa Zekeriyaköy iletişim için 444 20 02'yi arayarak Zekeriyaköy Terrace Doğa satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Terrace Doğa Zekeriyaköy satışları yüzde 1 KDV ile yapılıyor.


İnanlar Terrace Doğa ödeme planı dahilinde banka kredili olarak ya da firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor.  İnanlar İnşaat  Terrace Doğa teslim tarihi 2013 Ekim ayı olarak belirtiliyor.


Yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanlarının yer aldığı Terrace Doğa Zekeriyaköy projesinde konutlar 203 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Terrace Doğa Zekeriyaköy iletişim

Telefon: 444 2002

Web adresi: www.terracedoga.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön