28 / 04 / 2024

Terrace Fulya keyfi, Terrace Bahçe ile Sarıyer'e taşındı

Terrace Fulya keyfi, Terrace Bahçe ile Sarıyer'e taşındı

1965'ten bugüne, İstanbul'un çehresine yön veren İnanlar İnşaat, Terrace Fulya keyfini, Terrace Bahçe ile Sarıyer'de devam ettiriyor



Bir yaşam halidir mimari, kişi doğduğunda önceki çevresinin onun için tercih ettiği. Kimi çocuğu güzele, sanata, yaşam felsefesine götürür, ona mekanında öğreti sunar, toplumu sevmeyi, ailesine önem vermeyi, kendini bilmeyi öğretir. Sokaklarında binalarında eğitir onu usulca. Kişi bilemez hemen mimarinin ona kattığını, zamanla onun harcında kendini şekillendirir.
 
Eğer mimari kötüyse, yoz ise, çocuk da bilmez kendini yozlaşır, kötüyle örnek olmaz ama, o ona örnektir aslında. Bu kadar mühimdir mimari, yaşam felsefesinin 3 boyutta dikilmiş halidir, tüm heybeti ile karşımızda durur. O ne kadar pürüzsüz ve güzel ise, yaşam da düzelir onun hizasında, o verir topluma, referansı düzeni...
 
Terrace Koleksiyonu da işte bu çizginin bir ürünü, biz doğarken bize tanıtılan yaşamdan alıntılar ile bizden sonraki nesillere bir soluktur aslında. Terrace bir üsluptur. Gelenek ile geleceğin düğünüdür, yeni yaşamlara açılan bir kapıdır, bir sonraki yaşam tarzının bir izdüşümüdür.
 
Biz, duruşumuzla ve iş yapış şeklimiz ile çölde bir vaha esintisi yakalamak istedik, sanırım bu konuda da başarılı olduk.
 
Tüm Terrace sakinleri bu esintiyi her sabah gönüllerince içlerine çekiyor.
 
Bu güzelliklerin daha başındayız, yaptıklarımız bundan sonraki güzelliklere atıftır sadece...
 
Her anınızın saklı güzellikler ile tanışmanız mutluluğu ile geçmesi dileklerimle...

Serdan İnan, 1965 yılında Erzincan'da doğdu. Robert Kolej'in ardından İstanbul Teknik Üniversitesi mimarlık bölümünden mezun oldu. Aile üyelerinin birçoğu mimar ve inşaat mühendisi olan İnan, üniversite yıllarında aile şirketi İnanlar İnşaat'ta çalışmaya başladı. 1995 yılında İnanlar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu ve bugüne kadar 100'ün üzerinde projeye imza attı.

İnşaatın dışında otomotiv, enerji ve turizm sektörlerinde yatırımı bulunan Serdar İnan, Mimar Sinan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı'nın yanı sıra İstanbul İnşaatçılar Derneği'nde (İNDER) başkan vekili olarak görev yapıyor. İstanbul Ticaret Odası (İTO), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve İstanbul Mimarlar Odası üyesi olan Serdar İnan'ın hobileri arasında şiir, makale yazmak, spor yapmak ve seyahat etmek yer alıyor. Serdar İnan'ın kendisine ait dört kitabı bulunuyor.
Evli ve dört kız çocuğu babasıdır.

Terrace keyfini, ilk olarak Fulya'da, modern İstanbul'un en prestijli yapılarından biri olan Terrace Fulya ile sunan İnanlar İnşaat, bu keyfi Sarıyer'de devam ettiriyor. 

Kapısı, yaşamın merkezi Nişantaşı'na açılan Terrace Fulya, sakinlerine; cafelerin, sahnelerin, alışverişin, kısacası "keyfin" merkezinde bir hayat sundu. Seçkin müşteri potansiyeliyle de işletme sahiplerine, markalarının değerini artıran ofis katları sağlayan Terrace Fulya, bölgenin en rağbet gören projesi konumuna geldi.

Toplam 80.000 metrekarelik inşaat alanı ve 257 daireden oluşan Terrace Fulya, mimarisi, sosyal tesisleri ve iç mekân malzemelerindeki kalitesiyle, yatırımcılarına kısa sürede büyük katma değer sağladı. 

Yeni, "Terrace" Projesi için, Sarıyer'e karar veren İnanlar İnşaat, yapılan araştırmalar ve fizibilite raporları doğrultusunda, bölgenin en yeşil, en sakin konumlu yerinde, Ocak 2010'da, bugün büyük bir hızla yükselmekte olan inşaatın temelini attı. Özellikle; 3. köprü ve Taksim Metrosu'nun Hacıosman'a uzatılması projeleri, İnanlar İnşaat'ın, Terrace Bahçe projesi için bu noktayı seçmesinde başrolü oynuyor. Toplamda 4.086 metrekare alan üzerine kurulu Terrace Bahçe'nin teslimatı 12 ay sonra başlayacak.

TERRACE Projeleri
Yapsat kavramı içinde yapılan yapıların iyi olabilmesi, finansman gücü yüksek, büyük müteahhit gruplar tarafından, doğru projeler ve çağdaş sorumlulukla, kenti, kamuyu, müşterisini gözeten yatırım programlarıyla olur. Firmanın karlılığı, bu tutumların ardından kendiliğinden gelir.

İnanlar İnşaat'a yaptığımız TERRACE FULYA, imar planının bağlayıcılıklarına karşın, bu duyarlılıklar çerçevesinde tasarlandı. Öncelikle Nişantaşı'nda olduğunun bilincinde bir yapı konsepti kurgulandı. Konsept ayrıca Nişantaşı'nın Marmara Denizi'ne ve Fulya yeşil alanlarına, Ihlamur Kasrı'na bakan "penceresi" olarak geliştirildi. Bölgedeki yoğun trafik dikkate alınarak, hem Nişantaşı'ndan hem de Fulya'dan yaya ve oto giriş-çıkışı sağlandı.

TERRACE FULYA'da olduğu gibi TERRACE BAHÇE'de de projenin konumunu, kullanılan malzemelerden planlamaya kadar, yörenin karakteristiğini dikkate alan bir yaklaşım benimsedik. Projede başlangıçtan itibaren peyzaj mimari ile calışıtık, dolayısı ile arsa imkanlarını tam anlamıyla kullanıp, proje ile bütünleşik modern bir cizgi ortaya çıkarttık. Tabandan tavana cam doğramalar ve TERRACE FULYA'da olduğu gibi Fransız tip balkonlarla, en küçüğünden en büyüğüne kadar, her dairenin manzaraya ve çevreye açık olduğu, aydınlık iç oturma birimlerinin adeta birer kapalı balkon hissi yarattığı, keyif veren yaşam alanları yarattık.

Yangın ve deprem tedbirleri uzman danışmanlarca koordine edilmiş, işletim açısından "akıllı bina" formatında şekillendirdiğimiz TERRACE PROJELERİ, kendini temizleyen ısı camlar, ısı yalıtımlı kompakt laminat ve alüminyum levha cephe kaplamaları ile eskimeyen, bakım gerektirmeyen bir yapı kalitesine, öncü bir cephe anlayışına sahip.

Bugün için küçük, gelecek için büyük bir yatırım.

Şehrin finans merkezi Maslak'a olan yakınlığını, geçirdiği hızlı modernleşme süreciyle birleştiren Sarıyer, İstanbul'un en cazip noktalarından biri konumunda. Boğaz'ın Karadeniz'e açıldığı noktada, asırlık Belgrad Ormanları'nın hâkim olduğu havası ile Sarıyer; sakinlerine şehirden kopmadan kaliteli yaşam alanları sunuyor.

Özellikle 3. Köprü yolu bağlantısına ev sahipliği edişi ve Taksim Metrosu'nun Hacıosman'a uzatılmasıyla, Sarıyer'in emlak değeri her geçen gün artıyor. Buna ek olarak; projenin Çayırbaşı Tüneli çıkışına 2 dakika mesafede bulunması ve yapım aşamasındaki özel fiyatları ve uygun kredi koşullarının etkisiyle, Terrace Bahçe yatırımcıların odak noktası durumunda bulunuyor. 

Terrace Bahçe, sanatsal ve detaylarda gizli estetik anlayışı ile kaliteli yaşamın bütün gereklerini sunarak, ailelere huzur içerisinde yaşayabilecekleri yuvaların kapılarını açıyor.

Life 1, Life 2, Life 3 olmak üzere, 3 blokta toplam 76 daireden oluşan Terrace Bahçe, 56-258 metrekare arası, 1+1'den 4+1'e daireler sunuyor. Normal kat, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi seçenekleri bulunan Terrace Bahçe, özellikle; öğrenciler, çalışan kesim ve aileler için iyi bir seçenek durumunda. Satışa sunulduğundan bu yana geçen 41 günde 43 dairesi satılan Terrace Bahçe,yaşam keyfini mimari ve doğanın eşsiz uyumunda bulanlar için gerçek bir cazibe merkezi.

İnanlar İnşaat, bulunduğu bölgeye değer katan bu projede, mimari yaklaşımı, sakinlerine sunduğu sosyal alanları havuzu, bahçesi ve iç mekânlarda kullandığı malzemelerle, Terrace keyfini ve kalitesini devam ettiriyor. Doğaya saygılı mimar ve mühendislerin eseri olan Terrace Bahçe, modern peyzajı ile de şehrin yorgunluğunu atmak isteyen sakinlerine dingin bir hayat sunuyor.

İnanlar İnşaat, konut sektöründe "stil sahibi bir koleksiyonun" diğer önemli adımları olan 2 yeni Terrace projesini de 2010 yılı içinde hayata geçirecek. 

İnanlar İnşaat farkı ile yaşam alanlarını seçmek isteyenler bu imkana banka kredisi ile de kavuşabiliyor.

0212 215 50 30  

www.inanlarinsaat.com.tr


Geri Dön