29 / 04 / 2024

Terrace Mix Evleri'nde 119 bin TL'ye daire!

Terrace Mix Evleri'nde 119 bin TL'ye daire!

Esenyurt'ta inşaasına devam ettiği Terrace Mix projesinde sona gelindi. Kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlanan projede, ince işçilikle ilgili çalışmalar devam ediyor. Yüzde 1 KDV avantajının da devam ettiği projede fiyatlar 119 bin liradan başlıyor.



Yerli yatırımcının yanı sıra yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtilen proje, 7 blokta 43 7 konut' 508 home office ve 27 mağaza olarak planlandı,  Projede her ihtiyaca cevap verecek 1+0,1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 4 farklı alternatifte daireler yer alıyor. 

Havalimanı'na 20 dakika mesafede E-5, Metro ve Metrobüs duraklarına yürüme mesafesindeki Terrace Mix, İstanbul'un önemli ulaşım yollarının yanı sıra bölgenin önde gelen eğitim, sağlık ve alışveriş merkezlerine de yakın bir konumda bulunuyor. Projenin Atatürk Havalimam'na olan uzaklığı ise 20 dakika. Yüzde 1 KDV avantajının da devam ettiği projelerden Terrace Mix ,119 bin liradan başlayan fiyatlarlar müşterinin karşısına çıkıyor. 2014 senesinin ekim ayında teslim edilmesi ' 40l planlanan İnanlar İnşaat Terrace Mix kapsammda buhar odası, yürüyüş yolları, oyun alanlan, spor alanları ve fıtness center yer alıyor. 

Kalite sertifikalı binalar 1965 yılında İstanbul'da kurulan ve bugüne kadar İstanbul genelinde 220'ün üzerinde projeye imza atan İnanlar İnşaat, insanların refahları, mutluluklan, rahatları için 'doğru yaşam alanları inşa etmeyi' birincil amaç olarak belirlediğini ifade ediyor. Markalı projelerde öne çıkan İnanlar, metropollerdeki yeni yaşam eğilimlerine doğa içinde müstakil konforundaki butik siteler ve şehrin kalbindeki rezidans projeleriyle yanıt veriyor. İnanlar, ISO 9001:2008 kalite sertifikasına sahip projeleri hayata geçiriyor. 


Star


Geri Dön