02 / 05 / 2024

Tesis yönetim sistemi inşaat projelerinin ilk tercihi oluyor!

Tesis yönetim sistemi inşaat projelerinin ilk tercihi oluyor!

Bütünsel tesis yönetimi hizmetlerini özel olarak emlak sektörüne sunan TSP grubu bünyesinde kurulan Hotech, pek çok önemli projede yer alarak büyüme grafiğini hızla bir şekilde artırıyor



TSP grubu bünyesinde kurulan Hotech, 1000'den fazla personeliyle, hizmet verdiği tesislerde hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyor. 'Bütünsel Tesis Yönetimi Hizmeti'ni spesifik olarak emlak sektörüne, Türkiye'deki yapısı itibariyle de ofislere ve karma kullanım projelerine sunan Hotech, geçen 3 yıl içinde önemli bir büyüme ivmesi yakalayarak, TEPAV ve TOBB'un katkılarıyla yapılan 'Türkiye 100' projesinin kazananları arasında yer aldı. 


Hotech, hizmet sunduğu projelerin mimari özelliklerini inceleyerek başlattığı planlama sürecini; yönetim hizmetleri, teknik işletim, bakım onarım, güvenlik, temizlik, resepsiyon ve karşılama gereksinimlerini belirledikten sonra; projeye en uygun işletme modeli ve organizasyonun oluşturmasıyla tamamlıyor. Bu sayede projelerde optimum işletme kurgusunu planlayarak, emlak projelerinde hem inşaat firmasının stratejik hedeflerini, hem de kat malilderinin beklentilerini karşılıyor. 

Tek yönetim noktası Hotech, Kat Mülkiyeti Kanunu'nun tesis yaşamına uyarlanması, yasal takiplerin yürütülmesi, genel kurulların organize edilip yönetilmesi, işletme bütçelerinin, finansal ve muhasebe süreçlerinin yönetilmesi gibi hizmetler sunarak hukuki ve finansal süreçlerin tek elden yürümesini sağlıyor. Böylece tek yönetim noktasından projenin iç dinamiklerini yürütürken, müşterinin her konu ile ilgili görüşebileceği tek isim olarak kolaylık sağlamayı hedefliyor. 

2014 yılındaki yüzde 30 büyüme hedefini ilk yarıyılda yakalayan Hotech, bütünsel Tesis yönetiminde 15 yıllık bir tecrübesiyle, hizmet verdiği 4 milyon metrekare alanda 20 bin bağımsız bölümün yönetimini üstleniyor. 

Koru Florya f,,r n :r *: vnsvm nSfesss^ MÜŞTERİ PORTFÖYÜ GENİŞLİYOR 2014 yılına kadar yönetimini üstlendiği projeler arasında Nish İstanbul, Metro City, Onaltıdokuz İstanbul, Buyaka, Terrace Fulya gibi markalı projeler bulunan şirket, yıl içerisinde müşteri portföyünü genişleterek, 10'un üzerinde yeni birim de ekledi. 

Mail of İstanbul, Koru Florya, istanbloom, Via Port Houses & Suits, Key Plaza, Terrace Tema gibi şehrin önemli yaşam alanlarıyla Hotech, güncel olarak yönettiği proje sayısını 40'ın üzerine çıkardı. 

Hotech, 2015'te de büyümeye hızla devam ederek, operasyonlarını yüzde 40 oranında artırmayı hedefliyor. 


Milliyet Emlak Eki


Geri Dön