01 / 05 / 2024

TESKİ ek hizmet binası açılışı gerçekleşti!

TESKİ ek hizmet binası açılışı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Ek Hizmet Binası açılışı yapıldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat konuşma yaptı..



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Ek Hizmet Binası açılışı yapıldı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’nun da katıldığı açılışta TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’nun konuşmalarının ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da bir konuşma yaptı.


EŞKİNAT: “ALKIŞI ASIL HAK EDENLER BİZLERE GÜVENİP BU GÖREVE GETİREN SİZLERSİNİZ”


Başkan Eşkinat, “Şehrin düzenlenmesi ve güzelleşmesi için altyapının önemi paha biçilemezdir. Genellikle su ve kanalizasyon idaresinin hiçbir hizmeti gözükmez. Yine kazı yine çalışma diye yakınılır hatta. Ancak onlar alt yapıyı yapacak ki biz de üstünü güzel yapalım. Onlar şehrimizin gizli kahramanları bizler ise alkışı alanlarız. Bu alkışı onlar sayesinde alıyoruz. Ama bu alkışı asıl hak edenler ise bizlere güvenip bu göreve getiren sizlersiniz.” diye konuştu.


ALBAYRAK: “HEDEFİMİZ SULTANKÖY’DEN ŞARKÖY’E KADAR MAVİ BAYRAK ALMAK”


Son olarak kürsüye gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise TESKİ’nin aralıksız süren çalışmalarından bahsederken “Çok hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Biz her türlü hazırlığımızı yaptık. Sadece su boruları değil ana hedefimiz 2019 yılında görev süremizin sonunda Tekirdağ’da vidanjör kelimesini ortadan kaldırmak. Sultanköy’den Şarköy’e kadar mavi bayrak almak.” şeklinde konuştu.


Hayrabolu belediye başkanı Fehmi Altayoğlu da ; Kadir Albayraktan izin alarak yaptığı konuşmasında, Hayrabolu ilçesiyle ilgili geçtiğimiz günlerde yeni kurulan Manisa ve Balıkesir büüykşehir belediyelerinde yaptığı incelemeleri anlattı. Tekirdağ büüykşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum. Biz ilçe belediyelerimizin bütçesi dışında büyükşehir belediyesininde destekleriyle çok güzel işler yapılıyor. Önce alt yapşıdan başaldık, vatandaşlarımıza biraz sıkıntılar yaşatıyoruz ama bu gün 1.yılını tamamladığımız hizmetlerimiz ile en kısa zamanda vatandaşlarımızı rahat ettirmek için çalışıyoruz. dedi.


Tekirdağ Yeni Haber


Geri Dön