30 / 06 / 2024

Tesla hissleri yüzde 60 değer kaybetti!

Tesla hissleri yüzde 60 değer kaybetti!

Geçen ay yaklaşık 4 milyar dolarlık satış yapan Elon Musk, bu ay 3.5 milyar dolarlık Tesla hissesi sattı.



Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması ve ardından yaşanan olaylar haftalardır gündemimizde. Bu karmaşık gündemi takip eden birçok kişi, Musk'ın Twitter'ı batırmasıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Ancak görünen o ki, bu sorunla ilgilenenler yalnızca Twitter kullanıcıları ve analistleri değil. Tesla yatırımcıları, şirketin CEO'sunun bu atılımından endişe duyuyor. Peki Tesla içerisinde neler oluyor?

Elon Musk 3,5 milyar dolarlık Tesla hissesi sattı!

Elon Musk, Pazartesi'den Çarşamba'ya şirkette 20 milyondan fazla hisse sattı. Satışın 3,5 milyar dolar değerinde olduğu bildiriliyor. Lütfen bu satış raporunun geçen aydan farklı olduğunu unutmayın.

Geçen ay yaklaşık 4 milyar dolar satan Musk, Nisan'da 8.5 milyar dolarlık ve Ağustos'ta 7 milyar dolarlık hisse sattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön