05 / 05 / 2024

Tether piyasa değeri yükselişte! Resmen tüm zamanların altın çağında!

Tether piyasa değeri yükselişte! Resmen tüm zamanların altın çağında!

Tether, dünya çapında yatırımcılara finansal bağımsızlık sağlama misyonunda büyük bir adım attı. Tether'in stabil kripto para birimi olan USD₮, tarihindeki en yüksek değere ulaşarak yeni bir zirve yaptı.



Tether piyasa değeri yükselişte! Resmen tüm zamanların altın çağında!

İlk çeyrek performansıyla Tether, tüm dikkatleri üzerine topladı

Tether'in son dönemde sunduğu güvence raporu, şirketin şeffaflık konusundaki piyasa dalgalanmalarından korunmak için gelişen pazarlara yönelik faaliyetlerini vurguluyor. Ayrıca, rezervlerini büyük ölçüde genişleten ve 1,48 milyar dolarlık net kar açıklayan Tether, ilk çeyrek performansıyla göz kamaştırıyor ve güvenilir bir aktif olduğunu gözler önüne seriyor.

Tether, gelişmekte olan pazarlara odaklanarak, dünya genelindeki kullanıcılara finansal özgürlük ve yenilik sunma taahhüdünde bulunuyor. Aynı zamanda, güvenilir bir stablecoin olarak; şeffaflık ve dayanıklılık konularında liderlik yaparken, aynı zamanda güvenli ve durağan dijital para birimi erişimini de kolaylaştırıyor.

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

Dünyanın sanal doları Tether'deki panik kripto paraları korkuttu! Neler oluyor?

Kriptoda şok devam ediyor! Bir sabit coin daha dibi gördü! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön