07 / 05 / 2024

TF Varlık Kiralama'nın yurt dışı kira sertifikası ihraç programı iptal edildi!

TF Varlık Kiralama'nın yurt dışı kira sertifikası ihraç programı iptal edildi!

TF Varlık Kiralama tarafından Malezya Menkul Kıymetler Komisyonunca tesis edilen IMTN programının iptaline ilişkin her türlü işlemin yürütülmesi için en az bir Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte  şirket imza yetkililerinin yetkilendirilmesi kararlaştırıldı.



TF Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yurtdışı kira sertifikası ihraç programının (IMTN) iptali hakkında açıklama yaptı.

TF Varlık Kiralama tarafından Malezya Menkul Kıymetler Komisyonunca tesis edilen IMTN programının iptaline ilişkin her türlü işlemin yürütülmesi için en az bir Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte  şirket imza yetkililerinin yetkilendirilmesine karar verildi. 

TF Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:
İlgi'deki açıklamalarımızla, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 07.02.2014 tarih ve 3/110 sayılı onayı sonrası, 14.05.2014 tarihinde Malezya Menkul Kıymetler Komisyonunca tesis edilen IMTN programının iptaline ilişkin her türlü işlemin yürütülmesi için en az bir Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte şirket imza yetkililerinin yetkilendirilmesine şirketimizce karar verildiği kamuya duyurulmuştu.

Tedavülde her hangi bir kira sertifikası (sukuk) bulunmayan bu IMTM programının iptali için Malezya'daki hem resmi hem de finansal kurumlar bazında gerekli aksiyon alınmış olup, program iptali gerçekleştirilmiştir. Kamunun bilgisine arz olunur.


Geri Dön