29 / 04 / 2024

The First Residence vaziyet planı!

The First Residence vaziyet planı!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: The First Residence

Toplamda 479 rezidanstan meydana gelen ve 26 adet ticari üniteyi bünyesinde barındıran Sinpaş Ankara Çankaya projesi olarak inşa edilen The First Residence vaziyet planı nı haberimizde bulabilirsiniz...



The First Residence vaziyet planı haberimizde bulunuyor. Proje, toplamda 479 konuttan meydana geliyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan  The First Residence  projesi bünyesinde 26 ticari üniteyi de barındırıyor. 


The First Residence vaziyet planı!


The First Residence vaziyet planı na göre projedeyer alan 1+1 daireler 48 metrekare ile 60 metrekare arasında, 2+1 daireler 80 metrekare ile 110 metrekare arasında ve 3+1 daireler ise 90 metrekare ile 100 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Çankaya The First telefon numarası!


Sinpaş The First telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.


Çankaya The First!


Sinpaş The First ödeme lerine göre projede yer alan konutlardan satın almak isteyenler ister banka kredisi imkanından, ister firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor.


The First Rezidans fiyatları!


Ankara Çankaya'da inşa edilen projenin fiyatları için satış ofisini arayabilirsiniz. Projede; yüzme havuzları, kapalı otopark, concierge, yoga / pilates stüdyoları, sauna, buhar odası ve fitness merkezi ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


The First Çankaya ulaşım;


Telefon: 444 1 440

Web adresi: www.thefirstcankaya.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön