28 / 04 / 2024

The İstanbul Rezidans Veliefendi!

The İstanbul Rezidans Veliefendi!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile yükselen The İstanbul Rezidans Veliefendi projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerine yayılıyor. Proje 786 adet daireden oluşuyor.



İstanbul Avrupa yakasında Zeytinburnu'nda hayata geçirilen The İstanbul Rezidans Veliefendi 15 blok ve 1 rezidans kule halinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.


Satış süreci devam eden YDA  The İstanbul Veliefendi  Residence'de daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 2. etabı satışa sunulan projede yüzde 25 peşinat ödemelerinde, kalan tutar için 120 aya kadar vade yapılabiliyor. Ayrıca daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor.


The İstanbul Rezidans Veliefendi 'de yer alan ortak alanlar arasında vale parking hizmetleri ve oda servisi, kuaför, reception, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları, concierge, fitness center, bellboy, lounge, kuru temizleme mevcut.


YDA The İstanbul Veliefendi'de 188 metrekarelik 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL, 212 metrekarelik 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor.


The İstanbul Rezidans Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


YDA The İstanbul Veliefendi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön