29 / 04 / 2024

YDA The İstanbul Residence Veliefendi!

YDA The İstanbul Residence Veliefendi!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

The İstanbul Veliefendi'de daire teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 2+1, 3+1 ve 4 +1 daire tiplerine yer verilen YDA The İstanbul Residence Veliefendi 'de satış süreci devam ediyor.



YDA The İstanbul Residence Veliefendi projesi  YDA Grup ve Kuruluş İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 15 blok ve 1 rezidans kule halinde yükseliyor.


Toplamda 786 adet daireden meydana gelen  The İstanbul Veliefendi  satılık daire fiyatları 188 metrekarelik 3 oda 1 salon dairelerde 1 milyon 200 bin TL, 212 metrekarelik 4 oda 1 salon dairelerde ise 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. 


İstanbul Avrupa yakasında Zeytinburnu'nda inşa edilen YDA The İstanbul Residence Veliefendi projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerine yayılıyor. 2. etabı satışa sunulan projenin ödeme planı kapsamında; yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için 120 aya kadar vade yapılabiliyor. Ayrıca daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor.


The İstanbul Veliefendi Rezidans'ın sosyal donatı alanları arasında  kuaför, reception, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları, bellboy, lounge, fitness center,  oda servisi, vale parking hizmetleri, concierge, kuru temizleme bulunuyor.


YDA The İstanbul Residence Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


YDA The İstanbul Veliefendi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön