01 / 05 / 2024

The İstanbul Veliefendi'de metrekaresi 6 bin TL!

The İstanbul Veliefendi'de metrekaresi 6 bin TL!

Zeytinburnu Veliefendi'de Koç grubuna ait arsa üzerinde inşa edilen The İstanbul Veliefendi, 3 Haziran'da satışa çıktı. YDA Group ve Kuruluş İnşaat tarafından projelendirilen ve inşaatına başlanan projede, toplam inşaat alanı 210 bin metrekare



12.500 metrekare ticari alanların da bulunduğu projede, 42 adet ticari ünite yer alıyor.

2+1 'den 4+1 'e kadar 486 daireden oluşan projedeki 35 katlı rezidans kulesi, daha sonra satışa çıkacak. 68.333 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede konutlar metrekaresi ortalama 5 bin TL'den, rezidanslar ise 6 bin TL'den alıcı buluyor.

48 bin metrekarenin sadece peyzaj alanına ayrıldığı The İstanbul Veliefendi geniş sosyal yaşam alanlarıyla da öne çıkıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yer aldığı projede, çeşitli spor alanları, sauna, hamam, kreş, kameralı güvenlik sistemi ve her daireye ayrılan kapalı otoparklar sunuluyor.

Merkezi konumuyla dikkat çeken The İstanbul Veliefendi, Atatürk Havalimanına 8 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Bakırköy'e 1 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre ve sahil yoluna 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca proje deniz otobüsü, metrobüs, otobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma araçlarına birkaç dakikalık mesafede yer alıyor.
Hürriyet

0212 558 13 13

http://www.theistanbulveliefendi.com/


Geri Dön