05 / 05 / 2024

THY, gelen yolcu için de yeni bir Arrival Lounge açıyor!

THY, gelen yolcu için de yeni bir Arrival Lounge açıyor!

THY, bu kez geliş katında yolcular için ‘Arrival Lounge’ açıyor. 250 metrekarelik salonda yolculara duş ve ütü hizmeti de var. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar CIP Salonu’ndan sonra yine dünyada bir ilke imza atmaya hazırlanıyor...



THY, bu kez geliş katında yolcular için ‘Arrival Lounge’ açıyor. 250 metrekarelik salonda yolculara duş ve ütü hizmeti de var.


Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı Dış Hatlar CIP Salonu’ndan sonra yine dünyada bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Şirket bu defa geliş katında da yolcularına özel Arrival Lounge’ı hizmete sokmak için gün sayıyor. 


İSTEYENE ÜTÜ SERVİSİ! 


6 Eylül’de kapılarını açacak olan Türk Hava Yolları Arrival Lounge salonu 05.00-13.00 arasında hizmet verecek. İşletmesini Turkish DO&CO firmasının üstlendiği salon, 38 kişilik oturma kapasitesine sahip. 250 metrekarelik Arrival Lounge’da duşun yanı sıra ütü odası ve yolcuların kıyafetlerini ütülemek için bir personel de hazır bulunacak. Arrival Lounge’dan Business Class yolcularının tamamı, Economy ve Comfort Class yolcularından ise Elite Pluskarta sahip olanlar faydalanabilecek. 


YOLCU DUŞTU ALABİLECEK


THY Genel Müdürü Temel Kotil, “Uzak noktalardan İstanbul’a gelen yolcularımıza dinlenme imkanı sunacağız. Her türlü konforun sunulacağı salonda yolcularımız tıraş olup, duşunu alıp, dinlenebilecek” diye konuştu.


Akşam Gazetesi


Geri Dön