29 / 04 / 2024

THY personel alımı yapacak! 1000 kişilik kadro için yüksek maaş veriyor!

THY personel alımı yapacak! 1000 kişilik kadro için yüksek maaş veriyor!

Türk Hava Yolları (THY) çalışan alımına başladı ve KPSS şartı aranmayacak. Şirket, yüksek maaş vaadiyle birlikte toplamda 1000 personel alımı gerçekleştirecek. İş ilanı hakkında detaylar haberimizde...



5 Nisan 2023 tarihinde yayınlanan ilana göre, THY 1000 kişi alacak. Depremzedeler ve aileleri için bu fırsatı sunan THY, adayların genel iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun olarak çalışabilecek durumda olmalarını şart koşuyor. İlan detaylarına göre, başvuru yapacak adayların bu koşullara uygunluğunu göstermeleri gerekmektedir.

THY personel alımı yapacak! 1000 kişilik kadro için yüksek maaş veriyor!

THY 100 personel alımı

Türkiye'nin birçok bölgesinde yaşanan depremler sonrasında, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Ahmet Bolat tarafından yapılan açıklamada, depremden etkilenen 1000 aileye THY ve iştirak şirketlerinde iş imkanı sunulacağı ifade edilmişti. Bugün yayımlanan ilanla birlikte başvuru süreci başladı. Başvuruda bulunacak adaylar en az lise mezunu olmalı, genel iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymalı ve belirtilen pozisyonlar için gerekli nitelikleri taşımalıdır. İlanın ayrıntılarına göre, depremzedeler ve aileleri THY'nin resmi internet sitesi veya diğer resmi kanallar aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en çok uluslararası uçuş noktasına sahip havayolu firması olarak, çeşitli iş fırsatları sunmaktadır. THY'nin açık pozisyonları arasında farklı kadrolarda çalışma imkanları yer almaktadır. Başvuru yapacak adayların, uygun pozisyonları seçmeleri önemlidir.


Geri Dön