28 / 04 / 2024

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacak! KPSS'den 60 alanlar bu bölümden mezunsanız şansınız var!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacak! KPSS'den 60 alanlar bu bölümden mezunsanız şansınız var!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yeni bir personel alımı duyurusu yaptı. 2023 yılı için yapılacak personel alımında 450 kişilik bir kadro boşluğu olacak. Belirtilen tarihlerde başvuru yapan adayların şartları sağlaması dahilinde kurumu alımları gerçekleştirilecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar



Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bünyesinde 450 kişilik bir personel alımı gerçekleştirilecek. Genel müdür Batman'da katılmış olduğu açılış töreninde bu müjdeli haberi duyurdu. Konuyla ilgili detaylara yer verdi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yayınlamış olduğu ilanlar ile birlikte personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Ağırlıklı olarak kurum mühendis kadrosu üzerinden alım yapacak. Pek çok farklı kadroyla 450 kişilik bir alımı gerçekleştirecek. Yapılacak personel alımı ile ilgili tüm detaylar duyuruldu.

 Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacak! KPSS den 60 alanlar bu bölümden mezunsanız şansınız var!

Personel alımı için kadrolar belli oldu

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının bünyesinde çalışacak 450 kişilik personel alımı adına tüm kadrolar belli oldu. Bu kadrolar şu şekilde: çevre mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi, harita mühendisi, bilgisayar mühendisi, inşaat mühendisi, endüstri mühendisi, kimyager, jeofizik mühendisi, kimya mühendisi, sistem işletmeni, petrol ve doğal gaz mühendisi, genel uzman yardımcısı, iş güvenliği ve iş sağlığı saha elemanı, teknisyen, tekniker, insan kaynakları yönetim elemanı, muhasebe elemanı, güvenlik denetçisi, inşaat teknisyeni, büro yönetim elemanı, sağlık personeli, kimya laboratuvarı görevlisi, harita teknisyeni, lojistik elemanı, genel büro memuru ve genel büro kayıt memuru.

Şartları sağlayan adaylar için alımlar bu kadrolar üzerinden gerçekleştirilecek.


Geri Dön