02 / 05 / 2024

THY personel alımına devam ediyor! İşte detaylar!

THY personel alımına devam ediyor! İşte detaylar!

THY personel alımına devam ediyor. Türk Hava Yolları pilot alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen detaylar!



THY PPİLOT ALIMI YAPACAK!

THY Basın Müşavirliğinden yaptığı açıklamaya göre, THY, büyüme hedefleri doğrultusunda bünyesine yeni pilotlar alıp istihdam etmek yer alıyor. Pandeminin olumsuz etkilerinden sıyrılarak gökyüzüne daha güçlü şekilde dönen Türk Hava Yolları, büyüme hedefleri doğrultusunda deneyimli kaptan pilot ve 2. Pilot alacağını duyurdu. Salgın sonrası hızla artan yolcu talebine hazırlıklı olan ve bu sayede 2022 yılının ilk 6 ayında uluslararası koltuk kapasitesinde üçüncü sıraya yükselen şirket, ailesine katılacak yeni pilotlar ile daha da güçlenecek. Hazırda 386 uçaklık modern filosunda görevli 5 bin 525 pilotu bulunan bayrak taşıyıcı, kısa süre içerisinde uçak ve pilot sayısını artırma hedefi var.

THY BAŞVURU!

Bu doğrultuda açılan pilot alımı ilanına başvurular, THY'nin kariyer.thy.com internet sitesinden gerçekleştirilebilecek. Yapılan açıklamada, görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Gökyüzündeki yükselişimizde kilit rol oynayan, dünyanın dört bir yanında başarıya ulaşmamızda emeği olan ailemize yeni üyeler katıyoruz. Şirketimize katılacak yeni pilotlarımızın bizi hedeflerimize, misafirlerimizi ise sevdiklerine güvenle uçuracağından eminiz” ifade edildi.

THY, yeryüzünde ve gökyüzünde görevli 65 bin çalışanıyla Türkiye'nin istihdam gücüne katkı sağlarken, küresel havacılık endüstrisindeki pazar payını artırmaya da devam edecek. Bu bağlamda açılan pilot alımı ilanına başvurular, THY'nin kariyer.thy.com adresinden gerçekleştirilebilecek.

THY 65 BİN ÇALIŞANI İSTİHDAM EDİYOR!

Türk Hava Yolları(THY) geniş olan kadrosunu daha da büyütüyor. Şirketten yapılan açıklamada, görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Türk Hava Yolları(THY) yeni personel alımına dair açıklamalarda bulundu. THY, yeryüzünde ve gökyüzünde görevli 65 bin çalışanı ile Türkiye'nin istihdam gücüne katkı sağlamaya devam ediyor.

TOKİ başvuruları başladı mı? 2022 TOKİ 81 ilde başlayacak olan sosyal konut başvuruları ne zaman?

Elektrik faturanızı yarı yarıya düşürecek formül! Faturası yüksek gelenler bunu yapsın!

Emekliye rekor promosyon ödemesi yapılacak! Bankalar çıtayı yükselttikçe yükseltti! İşte detaylar!


Geri Dön