21 / 05 / 2024

 THY ve Emlak Konut'tan dev işbirliği! 14.000 konut dağıtılacak! 

 THY ve Emlak Konut'tan dev işbirliği! 14.000 konut dağıtılacak! 

THY'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Ahmet Bolat, Emlak Konut ile beraber yaklaşık 14 bin konut inşa edeceklerini ve bu projeden  THY ve iştirak çalışanları için 3 bin konutun tahsis edileceğini açıkladı.



THY ve iştirak işçileri için 3 bin konut tahsis edileceğini söyleyin Bolat, bu konutlara tüm 75 bin THY ailesi üyelerinin başvurabileceğini söyledi. Fakat sadece başkan yardımcısı ve üstü yöneticiler ile birinci derece çalışan yakınları başvuruda bulunamayacak. Ayrıca, çalışanların ya da eşlerinin evlerinin olmaması gerektiğini de vurguladı. Amacın, ev gereksinimi olan çalışanların IGA civarında Emlak Konut niteliğinde bir ev sahibi olmalarını sağlamak olduğunu da söyledi. 

 THY ve Emlak Konut tan dev işbirliği! 14.000 konut dağıtılacak! 

Bolat, bayram ikramiyelerini evvelden vererek tüm 75 bin çalışanın hesaplarına iletildiklerini ve bu defaki müjdenin 2018'den bu yana geciken projeleri olduğunu ifade etti Bayramın hemen akabinden Sayın Cumhurbaşkanı'nın katılımı ile temel atacakları 14 bin konutluk projenin tüm İstanbullular ve çalışanlar için hayırlı olmasını istedi.

BİM'de Peynir çeşitleri 19.50 TL, pilavlık bulgur 24.75 TL'ye düştü! Bayram indirimlerini kaçırmayın

Son dakika.. 3 bankadan büyük hamle! Bu fırsat kaçmaz! 25 bin TL nakit verecekler

Altın dehası İslam Memiş'ten büyük ikaz geldi! Bu tuzağa sakın düşmeyin


Geri Dön