02 / 05 / 2024

THY'den depremzede öğrencilere büyük jest! İş ilanı açıldı!

THY'den depremzede öğrencilere büyük jest! İş ilanı açıldı!

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma sebep olan depremden etkilenen afetzede öğrenciler için part - time iş ilanı açtı. İşte detaylar...



6 Şubat sabahı gerçekleşen ve merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 11 ilde büyük bir yıkıma sebep oldu. Milyonlarca insanı etkileyen deprem sonrasında tüm Türkiye seferber olurken depremin ilk gününden itibaren her türlü yardımı yapmaya gayret gösteren Türk Hava Yolları (THY) afetzede öğrencileri de unutmadı. THY, depremzede öğrenciler için part -time (yarı zamanlı) çalışma imkanı sundu.


Türk Hava Yolları'nın (THY), resmi internet sitesinde yer alan ilana göre; sadece depremden etkilenen 11 ilde bulunan afetzede öğrenciler iş başvurusunda bulunabilecek.

İlanda, Lisans üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilere Anadolu istasyonlarında part-time çalışma olanağı verileceği belirtildi. İlan şartlarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya mavi kart sahibi olmak, 01.01.1997 ve sonrasında doğmuş olmak, en az 4 senelik eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak, 2024 yılında mezun olma koşulları aranıyor. Ayrıca iş başvurusu yapacak depremzede öğrenciler vardiyalı çalışma düzeninde Türk Hava Yolları'nın (THY) ofislerinde haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere haftada en fazla 30 saat çalışabilecek. Adaylardan ayrıca adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı alması ve yapılacak olan İngilizce sınavında başarılı olması talep edilecek.


Geri Dön