01 / 05 / 2024

THY'den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın! 

THY'den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın! 

Türk Hava Yolları (THY), 1 Mart -14 Nisan 2023 tarihleri arasında yurt içinde seyahat planlayanlar için yeni bir kampanyaya imza attı. İşte THY'in iç hatlardaki indirim kampanyasının tüm detayları...



THY'nin internet sitesindeki bilgilere göre; THY iç hatlar kampanyası 8-9 Kasım 2022 tarihinde alınan biletlerde geçerli olacak. 

Kampanya, THY'nin İstanbul Havalimanı çıkışlı-varışlı, yurt içi, tek yön, direkt ve ekonomi sınıfı uçuşlarında geçerli sayılıyor. 

THY den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın!  

THY iç hatlar kampanyası kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havalimanı'na gerçekleştirilecek uçuşlarda indirim geçerli olmayacak. 

'Türkiye’yi 399 TRY’den başlayan fiyatlarla keşfedin!' sloganıyla tanıtılan kampanya kapsamında uçuş dönemi 1 Mart 2023 – 14 Nisan 2023 olarak belirtildi. 

Kampanya yalnızca Türk Hava Yolları tarafından yapılan tarifeli seferlerde geçerli olacak.  Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında kampanyadan faydalanılamıyor. 

THY den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın! 

THY iç hatlar kampanyası çerçevesinde sunulan ücretler EcoFly ücret sınıfında 399 TL, ExtraFly ücret sınıfında 519 TL ve PrimeFly ücret sınıfında 549 TL olarak açıklandı. 

THY, 'Türkiye’yi 399 TRY’den başlayan fiyatlarla keşfedin!' kampanyası kapsamında 99 bin adet konut arz edileceğini, biletlerin sınırlı sayıda olduğunu açıkladı. 

Rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda tamamlanmalıdır. Kampanya kapsamında belirtilen ücret, rezervasyon yapılmış ancak satın alması tamamlanmamış biletlemelerde geçerli olmuyor.

Kampanya kapsamında sunulan ücrete vergi ve harçlar da dahil tutuluyor. Kampanya kapsamında Ecofly ücret sınıfından alınan biletlerde değişiklik ve iptale izin verilmiyor. 

Zirve geliyor... Altın 48 saat sonra tozu dumana katacak! Rakam apaçık! Görmedim duymadım demeyin

Herkes bu ödemeyi bekliyordu! Bakan Yanık 2.1 milyar TL'nin hesaplara yattığını açıkladı! Hemen kontrol edin!

Emekliler müjde! Promosyon yarışına PTT'de katıldı! PTT emekli promosyonu ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön