29 / 04 / 2024

THY'nin 10 saatlik İstanbul turu büyük ilgi gördü!

THY'nin 10 saatlik İstanbul turu büyük ilgi gördü!

THY, uluslararası yolculara sunduğu 10 saatlik İstanbul turu ile büyük ilgi gördü. THY yetkilileri, turla birlikte hem yolcuların boş zamanların değerlendirme fırsatı buldukların hem de İstanbul’un tanıtıma katkı sağladıklarını belirttiler




THY, uluslararası yolculara sunduğu 10 saatlik İstanbul turu ile büyük ilgi gördü. THY yetkilileri, turla birlikte hem yolcuların boş zamanların değerlendirme fırsatı buldukların hem de İstanbul’un tanıtıma katkı sağladıklarını belirttiler. Kısa tur programının ana duraklarının başında Sultanahmet Camii yer alıyor.



TÜRK Hava Yolları’nın (THY) başka ülkelerden gelip aktarmalı uçuşla yolculuklarına devam eden yolcular için yaptığı tur programı büyük ilgi gördü. 10 saat içinde havalimanında beklemek yerine, İstanbul’un en gözde turistik bölgelerine yapılan tur programı beş yılda 45 bin misafir ağırladı. THY yetkilileri, bekleme süresini en iyi şekilde değerlendirmek için böyle bir hizmet başlattıklarını anlatarak, “Son iki yıldır aylık ortalama bin 200 yolcumuza hizmet veren turumuza 2013 yılında toplam 15 bin 186 yolcu katılmıştır. Her geçen gün yolcu sayısı ve program zenginliği artan turlarımızla pazarlama faaliyetlerinize katkıda bulunmak istedik” dedi.


BİR TAŞTA İKİ KUŞ

THY yetkilileri, bu turla birlikte hem yolcularının boş vakitlerini değerlendirdiklerini hem de İstanbul’un tanıtımına katkı sağladıklarını belirtti. THY yetkilileri, “10 saatlik İstanbul misafiri olmak için” koşulları şöyle anlattı: “Bağlantılı olarak İstanbul İstasyonumuza gelip aynı gün içinde olan bağlantılı uçuşuna olan bekleme süresinde, yolcularımız tercihlerine göre isterlerse dinlenmek üzere ücretsiz olarak günlük otel konaklaması alabilir ya da yeni başlayan hizmetimiz ile bekleme sürelerini mükemmel bir İstanbul turu ile değerlendirebilirler. Yolcularımızın İstanbul turu hizmetinden faydalanabilmesi için bağlantılı tüm uçuşlarına ait biletlerinin Türk Hava Yolları yurtdışı seferlerine ait olması gereklidir. Bunun yanı sıra mümkün olan ilk bağlantılı sefer için business sınıfı biletli yolcuların 7 saat ve üzeri, economy sınıfı bileti yolcuların 10 saat ve üzeri bekleme süresine sahip olmaları şartı aranmaktadır. Transfer yolcularımız bu şartlara haiz olarak İstanbul Havalimanındaki Otel Desk ünitesine başvurarak İstanbul turu hizmetinden faydalanabilirler.”


SEMBOLLER ÖZEL TUR

Kısa süreli uluslararası misafirler için hazırlanan tur programı profesyonel rehber eşliğinde düzenleniyor. Programın detayları şöyle, “Tur programı günde iki kez İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Gezilecek yerler, Kariye Müzesi, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Hipodrum Meydanı ve Arkeoloji Müzelerini kapsayacak şekilde planlanıyor.”



Hürriyet




Geri Dön