04 / 05 / 2024

ThyssenKrupp AG Uluslararası Liderler Buluşması 23 Haziran'da başlıyor!

ThyssenKrupp AG Uluslararası Liderler Buluşması 23 Haziran'da başlıyor!

Alman Sanayi Grubu ThyssenKrupp AG her yıl düzenlediği Uluslararası Liderler Buluşması (Regional Forum)’u bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenliyor. 23 - 24 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşecek...



Alman Sanayi Grubu ThyssenKrupp AG her yıl düzenlediği Uluslararası Liderler Buluşması (Regional Forum)’u bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenliyor. 23 - 24 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşecek Regional Forum’a  tüm Avrupa, Afrika ve MENA (Middle East, North Africa) Bölgesi’nden gelen 300’ü aşkın üst düzey yönetici katılıyor.

 

Katılımcıları arasında ThyssenKrupp Elevator AG, İcra Kurulu Üyesi ve Finans ve Mali İşler Müdürü Ercan Keleş’in de yer alacağı Forum’da  ThyssenKrupp Sanayi Grubu, stratejik açıdan Türkiye'nin önemini vurgulayacak. Türkiye, ThyssenKrupp şirketler grubunun bölgedeki geleceği ve stratejik ortaklığı için önemli bir pazar oluşturuyor. Ekonomik büyüme ve artan nüfusun etkisiyle, tüketim ve sanayi mallarına olan ihtiyacın artışı, kaynaklarını daha iyi ve tasarruflu kullanarak üretim yapan şirketler için büyük fırsatlar yaratmakta. ThyssenKrupp çeşitli ürünleri ve hizmetleriyle ekonomik alanda hızla kalkınan ülkeler için özel çözümler sunmak isteğiyle, Türkiye'de adım adım, daha fazla büyüme fırsatını değerlendirmeyi hedefliyor.


Geri Dön