14 / 05 / 2024

Levent Taşkın: Güneş enerjisinden ısıtma ve sıcak su çözümlerinde müşteri talebine önem veriyoruz!

Levent Taşkın: Güneş enerjisinden ısıtma ve sıcak su çözümlerinde müşteri talebine önem veriyoruz!

Geleceğin Ev Konforu ve Merkezi Isıtma Sistemleri Çözümleri konulu toplantı, 24 Mayıs Perşembe günü SwissHotel Grand Efes’te düzenlendi



Avrupa’nın ısıtma teknolojilerinde öncü kuruluşu Vaillant’ın Vaillant Group Türkiye Country Manager’i Christoph M. Grosser konuşmasında şunları söyledi: 


Gelişen teknolojiler geleceğin akıllı evlerinde en temel unsur olacak ve gelecekte ısıtma-soğutma alanında büyük yenilikler gözlenecek. Şu anda tüketicilerimize sunduğumuz uzaktan müdahale edilebilen cihazlar, mekanın mevcut ısısına göre ısıtma–soğutma sağlayan akıllı sistemler geleceğin akıllı evlerine bizleri hazırlıyor. Biz de Vaillant olarak inovasyona büyük önem veren ve kaynak aktaran bir markayız. En yeni ve ileri teknolojili ürünleri tüketicilerimizin hizmetine sunuyoruz.


Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın’da Vaillant’ın geleceğin ev konforunu sağlayan ürünleri ve hizmetleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Taşkın şunları belirtti:


Türkiye’deki enerji politikaları tüketicilerin ve kurumsal inşaat firmalarının tasarruflu, kaskad yoğuşmalı çözümlere ve yenilenebilir enerjilerle destekli, akıllı otomasyonlu sistemlere yönelmesini sağlıyor. Vaillant olarak çok çeşitli model ve kapasitelerdeki cihazlarımızla, tasarruflu ürünlerimizle, projelendirmeden sistem dizaynına, montajdan ilk çalıştırmaya, sistem garantisinden tüm servis hizmetlerine kadar Vaillant güvencesinde kendi elemanlarımızla müşterilerimizin maksimum konfora en verimli şekilde ulaşmaları için hizmet veriyoruz. Özellikle son yıllarda kaskad sistemlerde, ısı pompalarında, güneş enerjisinden ısıtma ve sıcak su çözümlerinde tüketicilerden gelen ekstra talep ve beklentileri karşılamak için çalışmalarımızı yürütüyoruz.


Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babilada konuşmasında; Vaillant’ın merkezden yönetilen servis yapılanmasıyla Türkiye’de bir fark yarattığını belirterek, Vaillant’ın cihaz satan bir marka değil, satış sonrası hizmetleri ve yüzde yüz müşteri odaklı stratejisiyle sistem sunan bir marka olduğunu söyledi.



Geri Dön