30 / 07 / 2024

Aykut Babilada

Aykut Babilada

Geleceğin Ev Konforu ve Merkezi Isıtma Sistemleri Çözümleri konulu toplantı, 24 Mayıs Perşembe günü SwissHotel Grand Efes’te düzenlendi

CHP milletvekili Aykut Kaya'dan tepki: 7 bin TL kirayı zor ödeyenler, zamlı 11 bin 500 TL'yi nasıl ödeyecek?

1 Temmuz itibarıyla kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalktı ve kira zamları yüzde 65 oldu. CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, vatandaşların geçinemediğini belirtti ve duruma tepki gösterdi. İşte o açıklama... 

Borsa ne zaman yükselecek? Ekonomist Tolga Aykut, “Piyasa bitmedi” diyerek açıkladı

Yatırımcının beklentisini karşılayamayan Borsa İstanbul’da birçok hissedeki düşüş devam ediyor. Peki borsa ne zaman yükselecek. Ekonomist Tolga Aykut, “Piyasa bitmedi” diyerek tarih verdi. İşte Aykut'un o analizi...

Aykut Kaya: Kira bedelleri 1 yılda yüzde 109 arttı! 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, emekli maaşlarının hayat pahalılığı karşısında düşük kalmasına ve kiralık konutlarda yaşanan artışa ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Kaya'nın o açıklamaları...

Aykut Şimdi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykut Şimdi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şimdi tarafından kuruldu.

Kıymetlitaş İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıymetlitaş İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Sunar tarafından kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Üçüncü sıraya yükselerek tam 160 ülkeyi besledik! Türkiye’den makarna ihracatında rekor!

Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Başkanı Aykut Göymen, Türkiye’den makarna ihracatında rekor kırıldığını söyledi. İşte detaylar…

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Autorium Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Autorium Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Yahya Alemdar tarafından kuruldu.

Traktör piyasasını bekleyen tehlikeyi açıkladı

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Türkiye traktör pazarının hareketli olduğu 2021'de 63 bin traktör satıldığını ve 2022 yılında da geçen yıla paralel bir satış beklediklerini ifade etti. Özüner, traktörlerde tedarik sorunu yaşandığını belirtti.

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Aykut Babilada Haberi

Aykut Babilada

Avrupa’nın ısıtma teknolojilerinde öncü kuruluşu Vaillant’ın Vaillant Group Türkiye Country Manager’i Christoph M. Grosser konuşmasında şunları söyledi: 


Gelişen teknolojiler geleceğin akıllı evlerinde en temel unsur olacak ve gelecekte ısıtma-soğutma alanında büyük yenilikler gözlenecek. Şu anda tüketicilerimize sunduğumuz uzaktan müdahale edilebilen cihazlar, mekanın mevcut ısısına göre ısıtma–soğutma sağlayan akıllı sistemler geleceğin akıllı evlerine bizleri hazırlıyor. Biz de Vaillant olarak inovasyona büyük önem veren ve kaynak aktaran bir markayız. En yeni ve ileri teknolojili ürünleri tüketicilerimizin hizmetine sunuyoruz.


Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın’da Vaillant’ın geleceğin ev konforunu sağlayan ürünleri ve hizmetleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Taşkın şunları belirtti:


Türkiye’deki enerji politikaları tüketicilerin ve kurumsal inşaat firmalarının tasarruflu, kaskad yoğuşmalı çözümlere ve yenilenebilir enerjilerle destekli, akıllı otomasyonlu sistemlere yönelmesini sağlıyor. Vaillant olarak çok çeşitli...