29 / 04 / 2024

Tilia Evleri ne zaman teslim?

Tilia Evleri ne zaman teslim?

Firma: Sur Yapı

Proje: Tilia Evleri

Tilia Evleri ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 14 ay sonra cevabı veriliyor. Çekmeköy Tilia Evlerinde yer alan daireler 177 bin 210 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...



Toplamda 278 adet daireden meydana gelen Tilia Evleri projesi İstanbul'un Çekmeköy ilçesine bağlı olan Taşdelen'de konumlandırılıyor. Tilia Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


4 blok halinde yükselen Tilia Evleri Çekmeköy'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri bulunuyor. Çekmeköy Taşdelen Tilia fiyatları kapsamında konutlar 177 bin 210 TL'den başlıyor.


Sur Yapı girişimi ile hayata geçirilen Tilia Evleri projesinde yer alan konutlar ise 55 metrekare ile 225 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı. Tilia Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Tilia Evleri ödeme planı kapsamında konut bedelinin yüzde 25 peşin olarak ödendikten sonra kalan tutar ise banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor. Ayrıca peşin ödeme yapıldığında yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor.


Tilia Evleri ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 14 ay sonra cevabı veriliyor. Tilia Evleri daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0216 508 28 00 no'lu telefon numarasını arayabilirsiniz.


Çekmeköy Taşdelen Tilia projesi nerede?

Tilia Çekmeköy adres: Çekmeköy Bölgesi Necip Fazıl Mah. Mabeyn Cad. No:3 - A Ümraniye / İSTANBUL


Tilia Evleri ne zaman teslim?


Çekmeköy Taşdelen Tilia iletişim:

Telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapitilia.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön