03 / 05 / 2024

Timsah Arena'ya maç oynanabilir raporu verilmedi!

Timsah Arena'ya maç oynanabilir raporu verilmedi!

Timsah Arena'nın yapımını üstlenen GİNTAŞ Firması'nın işi yıllardır ağırdan alması Bursaspor'a pahalıya patladı. TFF ve UEFA yetkilileri Eskişehir ve İzlanda maçları için Timsah Arena'ya 'maç oynanabilir raporu' vermedi.



Timsah Arena'nın yapımını üstlenen GİNTAŞ Firması'nın işi yıllardır ağırdan alması Bursa'ya ve Bursaspor'a yine pahalıya patladı. 


TFF ve UEFA yetkilileri Eskişehir ve İzlanda maçları için Timsah Arena'ya 'maç oynanabilir raporu' vermedi. UEFA Stadyum Denetleme Heyet Başkanı Trgre Borno hazırlayacağı raporu 10 gün içinde TFF'ye gönderecek. Buna göre eksiklerin giderilmesi sağlanacak. 


Heyetin özellikle çevre düzenlemesi ve stadın iç inşaatı üzerinde durması dikkat çekti, toplantılara katıldı. Heyet incelemelerde çimlerin uzunluğundan, merpen boşluk larının ölçümüne, koltuk aralarındaki mesafeye, misafir tribünündeki güvenlik bariyerle rine kadar her noktayı karış karış inceledi. Soyunma odaları, hakem odaları, duşlar, karma alanlar, takımların kullana cağı stat içi güzer gah, taraftarların kullanacağı tüm bölümler rapor halinde ele alındı. Eksikler tespit edilirken UEFA ve TFF yetkilileri çalışmaların hızlandırılması konusunda görüş birliğine vardı. Yetkililerin özellikle çevre düzenlemesi konusunda durdukları öğrenildi.


Gemlik Körfez


Geri Dön