07 / 05 / 2024

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesis İnşaatı hızla devam ediyor!

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesis İnşaatı hızla devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 3 Ocak'ta günü temeli atılan Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesis İnşaatı'nı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve daha kısa sürede bitirilmesi için yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi...




Kayseri Melikgazi Belediyesi olarak şu anda ilçe sınırları içerisinde 16 ayrı bölgede sosyal ve spor tesisi bulunduğunu ve bölge halkına hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Tınaztepe Mahallesi Organize Sanayi girişinde yer alan arsa üzerinde 6500 m2 kapalı alanlı sosyal ve spor tesisinin inşatı büyük bir hızla devam ediyor." diyerek şunları söyledi:


"Büyük ölçekli ve çok amaçlı bu tesisimiz bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Mahalle gezilerinde semt halkı bizden yol, asfalt, kaldırım istemiyor, mahalleli, aerobik salonu, sosyal ve spor tesisleri ve kapalı havuz istemektedir. Bu talepler belediye çalışmalarının hangi seviyede olduğunun en önemli göstergesidir. Melikgazi'de belediye hizmetlerinde seviye çıtası yüksektir. Üstelik Melikgazi ilçenin her yerindedir. Yani ilçenin en ücra köşesi ile merkezdeki hizmetlerin kalitesi ve standardı aynıdır."


Bir yıl içerisinde bitirilmek üzere ihale edilen sosyal ve spor tesislerinin daha kısa sürede bitirilmesi için yüklenici firma müteahhidinden söz alan Başkan Memduh Büyükkılıç, yapımı devam eden sosyal ve spor tesislerinin zemin artı 2 katlı, merkezi doğalgaz ısıtmalı olacağını ve çevresi ile bütünleşen bir kompleks yapı olarak hizmet vereceğini kaydetti.


Başkan Memduh Büyükkılıç, bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak tesis içerisinde yer alacak mobilya ve spor malzemelerinin de şimdiden sipariş edildiğini sözlerine ekledi.


Bugün


Geri Dön