05 / 05 / 2024

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesisi 20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek!

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesisi 20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek!

Melikgazi Belediyesi tarafından Tınaztepe Mahallesinde yaptırılacak olan çok amaçlı ' Sosyal ve Spor Tesisi 'nin temel atma töreni ile Park Çevre Düzenleme Çalışması açılışı gerçekleştirildi.




Melikgazi Belediyesi tarafından Tınaztepe Mahallesinde yaptırılacak olan çok amaçlı 'Sosyal ve Spor Tesisi'nin temel atma töreni ile Park Çevre Düzenleme Çalışması açılışı gerçekleştirildi. 


Törene AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yınk, MeBkgazi Belediye Başkanı Memduh BüyDkkıltç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, İncesi Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Mecfis üyeleri, Mahalle Muhtarian ile çok sayıda mahalleli törene iştirak etti. Tınaztepe Mahallesinin Bel-Sin bölgesi ile Organize sanayi arasında tampon bölge oluşturduğunu ancak modem mimari yapıları ve yollan ile alt yapı sorunu bulunmayan semt olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç "Eski asfalt şantiyesinin bulunduğu alanda büyük ölçekli ve çok amaçlı bir park inşa edilecektir. Bu park içerisine de sosyal ve spor tesisi inşa edilecektir. Bu parkın toplam alanı 20 bin metrekare olup, sosyal ve spor tesisin ise 6.500 metrekaredir. Parkımız çok büyük ve büyük ölçek olup her kesime ve her yaş gurubuna hitap edecektir. Dedeler sohbet ederken torunlar oyun parkında oyun oynayabilecektir. Yürüyüş ve koşu yollan, kamelyalar, hanımlar için oturma guplan bulunacak. Bolca ağaçiandırılacak alanda internet üzerinden güvenlik kameraları bulunacak. Sosyal ve spor tesisimiz içerisinde ise spor salonu, 250 metrekarelik havuz, 200 kişilik tribün, dinlenme yeri ve kafeteryalar, internet odası olacaktır." diye konuştu. 


Tünaydın


Geri Dön