19 / 05 / 2024

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesisi nerede

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesisi nerede

Melikgazi Belediyesi tarafından Tınaztepe Mahallesinde yaptırılacak olan çok amaçlı ' Sosyal ve Spor Tesisi 'nin temel atma töreni ile Park Çevre Düzenleme Çalışması açılışı gerçekleştirildi.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi kapsamında hesaplara 582 milyon TL yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla bu ay 582 milyon Türk Lirası Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Hesaplara tam 579 milyon TL sosyal ve ekonomik destek ödemesi yatırıldı! Hemen alın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada bu ay ihtiyaç sahibi olan ailelere, 579 milyon Türk Lirası, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara yatırıldı! SED yardımına nasıl başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi olan ailelerin hesaplarına çocukları için Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi şeklinde ekim ayında toplam olarak 349 milyon 452 bin Türk Lirası yatırıldığını duyurdu. İşte detaylar…

Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti ödemeleri bugün başlayacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED) ödemelerinin, bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti ödemeleri başladı!

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti ödemelerinin ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti ödemeleri bugün yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti kapsamında 131 bin çocuk için 138 milyon TL ödemenin bugün yapılacağını açıkladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

Levent Etüt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Etüt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Levent tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bayrampaşa, İsmet Paşa Mahallesi, Kurt Sokak Necipoğlu'nda kuruldu.

Meister İnşaat Taahhüt Nalburiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meister İnşaat Taahhüt Nalburiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Doğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi, Metin Bayram tarafından 1 milyon 810 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gültepe Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gültepe Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Avcılar, Merkez Mahallesi'nde açıldı.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Avcılar, Merkez Mahallesi'nde açıldı.

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesisi nerede Haberi

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesisi nerede


Melikgazi Belediyesi tarafından Tınaztepe Mahallesinde yaptırılacak olan çok amaçlı 'Sosyal ve Spor Tesisi'nin temel atma töreni ile Park Çevre Düzenleme Çalışması açılışı gerçekleştirildi. 


Törene AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yınk, MeBkgazi Belediye Başkanı Memduh BüyDkkıltç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, İncesi Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Mecfis üyeleri, Mahalle Muhtarian ile çok sayıda mahalleli törene iştirak etti. Tınaztepe Mahallesinin Bel-Sin bölgesi ile Organize sanayi arasında tampon bölge oluşturduğunu ancak modem mimari yapıları ve yollan ile alt yapı sorunu bulunmayan semt olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç "Eski asfalt şantiyesinin bulunduğu alanda büyük ölçekli ve çok amaçlı...