Kent Haberleri

Tiny house fiyatları ne kadar? 

Tiny house almak isteyen vatandaşlar bu soruların yanıtlarını merak ediyorlar. Tiny house fiyatları ne kadar? İşte 1+1 , 2+1 ve 3+1 tiny house fiyatları hakkında merak edilen detaylar.

Tiny house son zamanlarda Türkiye'de gündemindeki yerini alıyor. Bundan ötürü tiny house fiyatları vatandaşlar tarafından merak edilir oldu. Buna göre, 1+1 tiny house fiyatları , 2+1 tiny house fiyatları ve 3+1 tiny house fiyatları ne kadar oldu? İşte tiny house fiyatları hakkında fikir edinmenizi sağlayacak piyasa rakamları ne kadar?

TİNY HOUSE FİYATLARI NE KADAR?

Son zamanlarda ülke gündeminde yerini alan tiny house hakkında bazı soruların yanıtları merak konusu oldu. Bunlardan biri ise tiny house fiyatları oldu. 1+1 tiny house fiyatları 400 bin lira ile 900 bin Türk Lirası rasında değişiyor. 1+1 Tiny House fiyatı, römorklu veya römorksuz olmasına göre değişiklik gösterir. Fiyatlar ortalama olarak belirtilmiştir ve piyasaya göre değişebilir.

aydinlik.com.tr'de yer alan habere göre; 1+1 tiny house fiyatları 800 bin lira ile 1 milyon 100 bin lira arasında değişiyor. 2+1 Tiny House fiyatı, sabit veya tekerlekli olmasına göre değişiklik gösterir. Bu fiyatlar, ortalama fiyatlar olup, özel siparişlerde veya farklı özelliklerde değişiklik gösterebilir. 1+1 tiny house fiyatları 1 milyon 200 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişmektedir. 3+1 Tiny House fiyatı, tekerlekli veya sabit olmasına göre değişiklik gösterebiliyor.

TİNY HOUSE NEDİR?

Tiny House, minimalist yaşam felsefesi ve sadelik ana temasıyla tasarımı yapılan, genellikle doğa ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin tercih ettiği; küçük boyutlu, işlevsel, gereksiz alanlar barındırmayan 30 metrekareye kadar küçük ev modelidir. Tiny House, sabit ya da mobil tarzda kullanılabilir.

TİNY HOUSE KAÇ YIL DAYANIR?

İyi bakıldığı takdirde, kaliteli malzemelerden yapılan bir tiny house uzun yıllar dayanabilir. Genellikle 20 ila 50 yıl arasında bir ömürleri olduğu söylenebilir.

Tiny house tahliyeleri ortalığı karıştırdı! Mimardan 'Tarım arazilerinde işgale dur denmeli' çıkışı!

Edirne Valiliği Tiny House'lar ile ilgili açıklama yaptı!

STK'lar "Tiny House"lara tepki gösterdi! Tiny House'lar tarım arazilerini işgal ediyor...

Bozcaada'ya da Tiny House yasağı geliyor!