14 / 05 / 2024

Tinyköy Erikli 1.Etap'ta yaşam başladı! 499 bin TL'ye son parselleri kaçırmayın!

Tinyköy Erikli 1.Etap'ta yaşam başladı! 499 bin TL'ye son parselleri kaçırmayın!

Tinyköy Erikli 1.Etap'ta yaşam başladı. Projede toplam 94 adet parsel bulunuyor. Peki Tinyköy Erikli 1.Etap'ta parsel büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 



Tinyköy Erikli 1.Etap, denize 3 kilometre mesafede yer alıyor. Projede 160 metrekareden başlayan net kullanım alanlı parseller bulunuyor. Parsel sahipleri Tiny house yapma imkanına sahip. 

Yaşamın başladığı Tinyköy Erikli 1.Etap'ta, şu an 15'e yakın aile yerleşimini gerçekleştirdi. Projede toplamda 50-55 arasında ailenin yaşaması planlanıyor. 

Projede, Çocuk Parkı , Çardaklar ve Oturma Grupları, ortak kullanım alanları yer alıyor. Altyapısı hazır olan parsellerin tapu devri de hemen gerçekleştiriliyor.

Tinyköy Erikli 1.Etap ta yaşam başladı! 499 bin TL ye son parselleri kaçırmayın!

Tinyköy Erikli 1.Etap,  Danışment Halk Plajı ve Şehir Merkezine 3 kilometre, Erikli Plajı ve Şehir Merkezine 6 kilometre, Danışment Milli Park ve Mesire alanına 3 kilometre, Tuz Gölü ve Milli Park'a 10 kiometre, Edirne - Çanakkale Otoyola 20 kilometre mesafede bulunuyor. 

Projede 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor. Etrafı demir çitlerle örülü olan parojedeki parsellerin de etrafında tahta çitler yer alıyor. 

Her parselin 4 köşesinde 3 metrelik Leylandi çam ağaçları bulunuyor. Proje ile İstanbul'un dibinde eşsiz bir doğal yaşam sunuluyor. 

Tinyköy Erikli 1.Etap ta yaşam başladı! 499 bin TL ye son parselleri kaçırmayın!

TİNYKÖY ERİKLİ 1. ETAP TEMMUZ 2023 FİYAT LİSTESİ 

Tinyköy Erikli 1.Etap'ta yer alan parsellerin fiyatları 499 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. Projede şu an satışta olan 6-7 adet parselin bulunuyor.

Web: http://tinykoy.com/portfolio/item/erikli-1/

Tel: 0 506 359 22 22 

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de 105 metrekarelik parsel 350 bin TL'ye! 


Geri Dön