27 / 04 / 2024

Tıp doktorundan deprem profesörlerine ağır suçlama!

Tıp doktorundan deprem profesörlerine ağır suçlama!

Deprem açıklamaları yurt genelinde süren sarsıntılar nedeniyle gündemde yer almaya devam ediyor. Peş peşe gelen yorumlar kimi zaman tepkilere neden olurken kimi zaman bu tepkiler suçlamalara dönüşüyor. İşte bu suçlamalardan biri de tıp doktorundan geldi....



Tıp Doktoru Doç. Dr. Ferhat Arslan sosyal medya hesabı X'ten deprem profesörlerine ağır suçlamalarda bulundu. 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden 10 ay geçti. Büyük yıkıma neden olan depremin yaraları sarılmaya devam ederken, hala ülke genelinde yaşanan depremler ise vatandaşları tedirgin ediyor. Konuyla ilgili deprem profesörlerinden ise peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Profesörlerden bazen öyle açıklamalar geliyor ki görenler adeta şoke oluyor. Tıp Doktoru Doç. Dr. Ferhat Arslan da konuyla ilgili sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada deprem profesörlerine ağır suçlamalarda bulundu.

İşte Doç. Dr. Ferhat Arslan tarafından yapılan o paylaşım ve takipçilerden gelen yorumlar....

Doç. Dr. Ferhat Arslan:

''Ben deprem uzmanı değilim evet ama bilim felsefesi ve metodolojisi bilirim.

Mehmet, Esin, Celal, Naci ve diğerleri Bilim dili ile konuşmuyorlar.

Bunlar bir proje dili Korku dili Mankurtlaştırma dili Bunu adımın Ferhat olduğunu bildiğim kadar biliyorum.

44 senedir bana başka bir isimle seslenilmedi.''

Hasan Özkavak @passanger05 adlı takipçi tıp doktorunun yaptığı paylaşımın kendisini rahatlatmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: ''Bu rahatlatıcı gelmedi bana hocam İstanbul'da bir deprem gelecek bu öngörü yeni değil. 99 depreminin sonrasında bunlar çok konuşuldu'' dedi. 

Deprem profesörlerinin yorumları vatandaşları ikiye böldü! Hangi profesöre inanalım? Niçin?
Silivri, büyük depremden 8 şiddetinde etkilenecek! Deprem uzmanı İstanbul'un riskli yerlerini ilçe ilçe sıraladı!

Geri Dön