29 / 04 / 2024

TJK Bursada kapı, İzmirde aydınlatma tesisatı yaptıracak!

TJK Bursada kapı, İzmirde aydınlatma tesisatı yaptıracak!

Türkiye Jokey Kulübü Bursa ve İzmir hipodromlarında bir takım işleri yaptırmak üzer ihale düzenlediğini açıkladı. TJK, Bursada ahır kapılarını yeniletirken İzmirde de gece yarışları düzenlenebilmesi için aydınlatma tesisatı işletmesi yaptıracak



Türkiye Jokey Kulübü Bursa ve  İzmir  hipodromlarında bir takım işleri yaptırmak üzer ihale düzenlediğini açıkladı. TJK, Bursada ahır kapılarını yeniletirken İzmirde de gece yarışları düzenlenebilmesi için aydınlatma tesisatı işletmesi yaptıracak.

TJK, Bursa Hipodromunda pansiyonlar bölgesindeki ahır bloklarının kapı ve doğramalarının tamiratlarını ve yeni doğramaların yapılmasını ihale edecek.

Kapalı zarf usulü ile yapılması planlanan ihaleye girmek isteyenlerin tekliflerini en geç 29 Aralık 2011 tarihine kadar Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdürlüğü Yazı İşleri Şefliği Veliefendi Hipodromu Ekrem Kurt Bulvarı 34 144 Bakırköy İstanbul adresine teslim etmeleri gerekiyor.

Öte Yandan TJK, İzmirde gece yarışlarının yapılabilmesi için aydınlatma tesisatının işletmesi ve arıza bakım işlerini ihale edecek. İhaleye teklif vermek isteyenlerin 28 Aralık 2011 tarihine kadar Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdürlüğü Yazı İşleri Şefliği Veliefendi Hipodromu Ekrem Kurt Bulvarı 34 144 Bakırköy İstanbul adresine zarflarını teslim etmeleri gerekiyor.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön