14 / 05 / 2024

TMSF 34 gayrimenkulü 24 Şubat'ta satacak!

TMSF 34 gayrimenkulü 24 Şubat'ta satacak!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 34 adet gayrimenkul satışa sunuldu



TMSF tarafından satışa sunulan gayrimenkuller  Ankara  Çankaya, Aydın Kuşadası, Bursa Mudanya, Denizli merkez, Edirne merkez, Hatay Reyhanlı, İstanbul Bahçelievler, Kadıköy, Sarıyer, Kartal, Kağıthane,  İzmir  Menemen, Kemalpaşa, Menderes, Kocaeli Gebze, Kartepe, Derince, Kayseri Melikgazi, Ordu merkez, Ünye ve Trabzon merkez'de bulunuyor.

Satılacak taşınmazların fiili durumları konut, işyeri, arsa, mesken, kooperatif hissesi, fabrika şeklinde çeşitlilik gösteriyor. Satışa çıkarılan taşınmazların arsa alanları 237 metrekare ile 211 bin 577 metrekare arasında değişiyor. Muhammen bedeller ise 2 bin 900 TL'den başlıyor, 75 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor.

TMSF, İSTANBUL'DA NE SATIYOR?

1) BAHÇELİEVLER-YENİBOSNA: İlçede yer alan 'metruk fabrika binası' brüt 2 bin 790 metrekarelik alanda iki  parsel olarak satışa çıkarılacak. Arsalardan biri 252 metrekare alana sahip. Satışa çıkarılacak hissesi ise 2/6. Diğer parsel 2 bin 394 metrekare ve tam hisseli. Arsaya biçilen tahmini bedel 2 milyon 120 bin TL

2) KADIKÖY: Semtte 85 metrekarelik tam hisseli daire satışa çıkarılıyor. Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi'nde bulunan dairenin tahmini bedeli 84 bin TL.

3) SARIYER-DEMİRCİKÖY:  İlçede satışa çıkarılan arazi 14 bin 734 metrekare büyüklüğünde. Tarla vasfındaki arsa,  jeolojik açıdan sakıncalı olarak tanımlandığı gibi 1. derece doğal sit alanında bulunuyor. Arazinin tahmini bedeli 640 bin TL.

4) SARIYER-TARABYA: TMSF'nin burada satışa çıkardığı gayrimenkul 3 bodrum, zemin, 1 normal kat ve çatı katından oluşan binanın 2. bodrum katında yer alan yaklaşık brüt 203 metrekare kapalı alanlı  bir mesken.  Gayrimenkul için belirlenen tahmini bedeli ise 1 milyon 150 bin TL.

5) SARIYER-TARABYA:  TMSF, aynı binanın 1. normal ve çatı katında yer alan, yaklaşık brüt 263 metrekare kapalı alanlı dubleks meskeni de satışa çıkarıyor. Tahmini bedeli 2 milyon 200 bin TL.

6) KARTAL-ORHANTEPE: Burada satışa çıkarılan ise yaklaşık 115 metrekare alanlı, tam hisseli bir daire. Gayrimenkulün tahmini bedeli 97 bin TL.

7) KÂĞITHANE: Gayrimenkül Kâğıthane ilçesinde Gürsel Mahallesi'nde bulunuyor. Kuruluşun satışa çıkardığı gayrimenkul, 37 bin 308 metrekare arsa üzerinde yaklaşık brüt 21 bin 840 metrekare kapalı alanlı eski bir bakır fabrikası binası. Makinesi hariç arsa ve binasıyla satışa çıkarılan gayrimenkulün tahmini bedeli 40 milyon TL.

Gayrimenkuller için teklif alma toplantısı 24 Şubat 2010 tarihinde, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Konferans Salonu Büyükdere Caddesi No:143 Esentepe-İstanbul adresinde saat 15.00'de yapılacak.

0212 340 22 35
www.tmsf.org.tr

Detaylı bilgi için tıklayınız

---

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), çeşitli illerde bulunan toplam 34 adet taşınmazı, açık teklif alma usulü ile satışa çıkardı

TMSF'nin satışa ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre konut, işyeri, arsa ve fabrikadan oluşan taşınmazların açık teklif alma toplantısı, 24 Şubat 2010 tarihinde saat 15.00'te TMSF'de yapılacak.

Teklifler, açık teklif alma toplantısında alınacak.

Muhammen bedeli 100 bin liranın üzerindeki gayrimenkuller için 20 bin lira, 100 bin ve 5 bin 1 lira arasında olanlar için 5 bin lira, 5 bin lira ve altında olanlar için muhammen bedel kadar teminat TMSF'nin Vakıflar Bankası Esentepe Şubesi nezdindeki hesabına yatırılacak.

Buna göre dekont ihale saatinden önce TMSF yetkililerine ibraz edilerek şartname ve bayrak alınacak.

Satış şartnamesi ve gayrimenkuller hakkında daha ayrıntılı bilgi www.tmsf.org.tr internet adresinden ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığından temin edilebilecek.

TMSF tarafından satışa çıkarılan taşınmazların bulundukları yerler şöyle:
"Ankara, Aydın, Bursa, Denizli, Edirne, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kayseri, Ordu, Trabzon"
AA

Basında yer alan diğer haberler;

Edirne'den Hatay'a 12  şehirde satışta
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 12 şehirde bulunan toplam 34 adet taşınmazı, açık teklif alma usulü ile satışa çıkardı.

Konut, işyeri, arsa ve fabrikadan oluşan taşınmazların açık teklif alma toplantısı, 24 Şubat'ta TMSF'de yapılacak. Teklifler, açık teklif alma toplantısında alınacak.
Muhammen bedeli 100 bin liranın üzerindeki gayrimenkuller için 20 bin lira, 100 bin ve 5 bin 1 lira arasında olanlar için 5 bin lira, 5 bin lira ve altında olanlar için muhammen bedel kadar teminatın TMSF'nin Vakıflar Bankası Esentepe şubesindeki hesabına yatırılması gerekiyor.
TMSF'nin satışa çıkardığı taşınmazlarının bulunduğu şehirler ise Ankara, Aydın, Bursa, Denizli, Edirne, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kayseri, Ordu ve Trabzon.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön