Kent Haberleri

Togg CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı! Mayıs ayında 1000'in üzerinde araç teslim edilecek!

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Mayıs ve Haziran ayında üretimin artırılacağını söyleyerek, Mayıs ayında 1000’in üzerinde aracın teslim edileceğini açıkladı.  Karakaş konu ile ilgili; “Mayıs ve Haziran ayında kalitemizden ödün vermeden üretimlerimizi artıracağız

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, mayıs ayında 1000'in üzerinde aracın teslim edileceğini söyledi.  Karakaş konu ile ilgili; “Mayıs ve Haziran ayında kalitemizden ödün vermeden üretimlerimizi artıracağız. Mayıs ayında 1000’in üzerinde araç teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.
 

''TOGG YURT DIŞINDA ALIM YAPMADI''

Togg araçlarının İtalya’dan getirildiğine yönelik sosyal medyadaki iddiaların asılsız olduğunu aktaran Karakaş, “Togg yurt dışında alım yapmadı. Bunlar fantezi ürünü, bir anlam veremiyorum” ifadelerini kullandı.

ÜRETİLEN ARAÇ SAYISI  200'Ü GEÇTİ!

Karakaç, şuana kadar seri üretim kapsamında 200'ün üzerinde araç üretildiğini söyledi. Geçen sene mayı sonunda deneme ve üretime başladıklarını aktaran Karakaş:'' Regülasyonlar gereği 92 adet testten geçmemiz lazım. Bu süreçte yüzlerce araç ürettik. 23 Mart’a kadar bir çok araç üretip, teste gönderdik, 300’ün üzerinde araç üretmişizdir.

Biz kendimiz 26 tanesiyle test filosu içerisinde ülkemizde dolaşmakta, geri bildirim ve ölçümlerde kullanmıyoruz. Seri üretim kapsamında ürettiğimiz araç sayısı 200’ü geçti” diye konuştu.

“YIL SONUNA KADAR 28 BİN ARAÇ ÜRETECEĞİZ”

Karakaş, “Yıl sonuna kadar 28 bin araç üreteceğiz. Bu oldukça iddialı bir hedef. Beklediğimizin üzerinde bir ilgi gördük. Sene sonuna kadar 28 bin akıllı cihazımızı teslim etmiş olacağız. Piyasada elektrikli araçlara bir dönüş var, bu bizi memnun ediyor” dedi.


''YIL SONUNA KADAR TOPLAM 28 BİN ARAÇ ÜRETECEĞİZ''

Karakaş yıl sonuna kadar 28 bin araç üretileceğini söyledi. Bu rakamın oldukça iddealı olduğunu belirten Karakaş, beklenilenin üzerinde bir ilgi gördüklerini söyleyerek, '' Sene sonuna kadar 28 bin akıllı cihazımızı teslim etmiş olacağız. Piyasada elektrikli araçlara bir dönüş var, bu bizi memnun ediyor” dedi. 

TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek?

Hangi bankalar TOGG kredisi verecek? 36 ay vade ve yüzde 0,99 faizle geri ödeme tablosu!