Otomobil

Togg, Galataport'ta ziyaretçilerini bekliyor!

Ekim ayında seri üretime geçmesi hedeflenen Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Galataport'ta sergilenmeye başladı. Ziyaretçiler 15 Ekim'e kadar aracı gelip inceleyebilecek. İstanbul'da bulunan yerli ve yabancı misafirler, aracı yakından inceleyebilecek

2023 yılının ilk çeyreğinde doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV'u satışa çıkarmaya hazırlanan Togg, seri olarak üretilmesi planlanmayan ancak markanın vizyonunu ortaya koyan Konsept Akıllı Cihazı ile Galataport İstanbul'da sergilenmeye başladı. İstanbul'da bulunan yerli ve yabancı misafirler, aracı yakından inceleyebilecek. 

Togg'tan yapılan açıklamaya göre, tanıtımı ocak ayında dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de yapılan Konsept Akıllı Cihaz, 15 Eylül itibarıyla Galataport İstanbul Doğuş Meydanı’nda  misafirleriyle buluşmaya başladı.

15 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerle buluşacak olan Konsept Akıllı Cihaz, Togg’un gelecekte kullanacağı teknolojilerle ilgili önemli detaylar sunuyor.

Doğuştan yeşil olan Togg ve çevre dostu uygulamalarıyla Avrupa’nın ikinci en büyük LEED Platin sertifikalı projesi unvanını elinde bulunduran Galataport İstanbul, inovatif yaklaşıma ilave olarak sürdürülebilirlik açısından da güçlü bir beraberlik oluşturuyor.


Togg’un vizyonunu gösteren cihaz, Togg DNA’sında bulunan stilistik özelliklerin korunduğu, dinamik ve yenilikçi bir fastback. Stil konseptinin temelini, kaslı arka tasarım ve ön farlardan başlayarak ve otomobilin profilini güçlendirerek arkaya kadar uzayan omuz çizgi oluşturuyor.

Togg’un ortağı yeni elektrikli ticari modelini tanıttı!

Mercedes'ten enerji hamlesi!

Citroen otomobil fiyatlarına zam geldi! İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi..