02 / 05 / 2024

TOGG Sedan fiyat listesi belli oldu mu? TOGG Sedan 2022 teknik özellikleri nelerdir?

TOGG Sedan fiyat listesi belli oldu mu? TOGG Sedan 2022 teknik özellikleri nelerdir?

TOGG Sedan fiyat listesi belli oldu mu? sorusu günün en çok aratılan ve merak edilen soruları arasında yer alıyor. İşte detaylar!



TOGG SEDAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Yerli otomobil TOGG SUV ve Sedan olmak üzere iki farklı gövde tipinde üretiliyor. TOGG Sedan modeli sonunda görücüye çıktı. İlk olarak TOGG SUV versiyonunun piyasaya sürülmesi ve sonrasında da sedan otomobilin satışa çıkacak. Vatandaşların merakla beklediği TOGG Sedan modelinin özellikler şu şekilde; 30 dakikalık şarj ile yüzde 80 batarya dolduran hızlı şarj özelliği olacak. 400 beygir motor gücü ve 500 kilometre menzile sahip olacak. Ayrıca araçta 5G ve 4G bağlantısı ile 8 yıl pil garantisi sunuyor. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, daha önceden yaptığı açıklamada ilk olarak TOGG SUV modeli ile piyasaya sunacaklarını duyurmuştu. 2023 yılının ilk yarısında piyasaya sürülmesi düşünülen bu otomobilden 18 ay sonra TOGG Sedan satışları yapılacak. Gürcan Karakaş ayrıca 2030 yılına kadar 5 farklı gövde tipinin TOGG yerli otomobil üretebileceklerini açıklamıştı.

TOGG SEDAN FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU MU?

TOGG fiyat listesi aramaları hız kazandı. TOGG modellerine 2019 yılında üretimine başlanmıştı. Araç modelinin 2022 yılında satışa çıkarılacağı daha önce duyurulmuş ve TOGG SUV modeli €40.000 olacağı belirtilmişti. TOGG Fiyat Listesi 606.000 TL’den başlayan fiyatlarla piyasaya sunulacağı düşünülüyor. Ancak TOGG satış fiyatı henüz netlik kazanmadı.

TOGG SUV fiyatı netlik kazanmasa da yeni nesil elektrikli SUV modeli için de şirketin CEO’su bir açıklamasında 25.000$ – 30.000 $ seviyesinde başlangıç fiyatının olabileceğini ifade etmişti. TOGG SEDAN fiyat listesi de merak konusu oldu. Hem elektrikli hem de tam otomatik olan araç için de netleşen bir fiyat listesi yer almıyor. Ön sipariş fiyatları ise seri üretim yapılmaya başlanmadığı için netlik kazanmadı.

Zamlı emekli maaşları ödeme tarihi kesinleşti! 2022 maaş farkı ne zaman yatacak?

Ford Fiesta Temmuz 2022 fırsatları! Ford Fiesta Temmuz 2022 fiyat listesi!

İslam Memiş’ten düşündüren altın yorumu! İşte detaylar!


Geri Dön