28 / 04 / 2024

TOGG SUV için yollara çıktı! İlk fotoğrafları paylaşıldı

TOGG SUV için yollara çıktı! İlk fotoğrafları paylaşıldı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG’un test sürüşleri devam ediyor. TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan son paylaşımda, "Gerçek yol koşullarında yaptığımız kullanıcı deneyimi denemelerimiz planlarımız doğrultusunda devam ediyor." notu ile bir video paylaşıldı



TOGG bundan önce fiyatlara ilişkin yaptığı resmi bir açıklama ile gündeme gelmişti. Firma tarafından resmi Twitter hesabından paylaşılan kamuoyu açıklamasında şu ifadelere yer verilmişti:

“Gemlik Kampüsümüzün resmi açılışını yapacağımız 29 Ekim 2022 ve akıllı cihazımızın yollara çıkacağı Mart 2023 tarihi yaklaştıkça da TOGG’a olan ilgi de gün geçtikçe artıyor. Bu ilgi ve merakı gururla takip ediyor, markamızla ilgili de ticari sır olmaktan çıkan her gelişmeyi düzenli olarak sosyal medya hesaplarımız ve basın bültenlerimiz aracılığıyla paylaşıyor, kamuoyunu gelişmelerden haberdar ediyoruz. Özellikle de son haftalarda tamamı tahmine ya da varsayımlara dayanan beyanlar, şirket temsilcilerimizin ifadelerinin çarpıtılarak yorumlanması veya hayal ürünü iddialar maalesef dikkat çekici biçimde artış göstermiştir.

Markamız tarafından açıklanmış gibi gösterilerek; Fiyat listeleri, Ön sipariş ya da satış kampanyası, Kendisini TOGG iş ortağı olarak tanıtan üçüncü kişi ve kurumların kamuoyunu yanıltmaya yönelik açıklama, yayın ve ilanlarının arttığını gözlemliyoruz.

Hedeflerimize adım adım yaklaştığımız bir süreçte bu tür spekülatif haberlere itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz. TOGG’un resmi sosyal medya hesaplarında paylaşılmamış haberler, hangi mecrada yer alırsa alsın gerçekliği şirketimiz açısında teyit edilmemiş bilgilerdir. Kurumsal sorumluluk ve prensiplerimiz doğrultusunda, kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla.”

TOGG SUV için yollara çıktı! İlk fotoğrafları paylaşıldı

 

Otomobil fiyatlarına ambargo zammı! 2023’te fiyatlar ne olacak?

 

 


Geri Dön