17 / 05 / 2024

Togg ve THY el sıkıştı! Uçmadan mil kazan!

Togg ve THY el sıkıştı! Uçmadan mil kazan!

Bugün Togg ve Türk Hava Yolları (THY) arasında yeni bir iş birliği anlaşmasına imza atıldı. Bu anlaşma sayesinde karayolunda statü Mil ve Mil kazanılabilecek. İşte detaylar...



Türkiye'nin ilk elektrikli yerli otomobili Togg'un seri üretimine önümüzdeki Cumartesi günü başlanacak. Şu anda deneme üretimleri, testler, pil fabrikası ve üretimi ile hızlı şarj altyapısı oluşum süreçleri hız kesmeden devam ediyor. Ama bir yandan da yeni anlaşmalar yapılıyor. Bugün de Togg ve Türk Hava Yolları (THY) arasında karayolunda statü mil kazandıran yeni bir anlaşma imzalandı. 

Togg ve THY karayolunda statü Mil ve Mil kazandıran anlaşmaya imza attı!

Bugün Togg ve THY arasında yapılan iş birliği sonucunda ilk kez bir şirket, karayolunda statü Mil ve Mil kazandırabilecek. Mil kazanımı sadece ürün satın alımı ile olmayacak, navigasyon veya e - cüzdan servislerini kullanarak da mil kazanılabilecek.

Daha sonra bu kazanılan Miller ile ödül bilet düzenleme, Cash & Miles ile bilet satın alırken bir kısmını Mil ile ödeme veya shopandmiles.com gibi internet sitelerinde alışveriş yapma gibi çeşitli alımlar yapılabilecek.  Ama statü Mil kazanmak için Togg sahibi olmak gerekecek.


Geri Dön