Otomobil

Togg’dan bayrama özel yüzde 50 indirim kampanyası! 

Türkiye'nin en çok satan elektrikli otomobili Togg T10X ile piyasada güçlü bir konumda olan Togg, şimdi de elektrikli araç sahiplerine yönelik cazip bir kampanya başlattığını duyurdu.

Togg'un şarj uygulaması Trugo'nun resmî sosyal medya hesabından gerçekleşen duyuru kapsamında, Trugo istasyonlarında indirim uygulanıyor ve bu indirim ise sadece Togg T10X için değil, tüm marka ve modeller için geçerli olacağı kaydedildi.

TOGG BAYRAM BOYUNCA YÜZDE 50 İNDİRİMLİ OLACAĞINI DUYURDU!

Trugo'nun yaptığı açıklama doğrultusunda, Trugo şarj istasyonlarında Kurban Bayramı süresince tüm elektrikli araç modelleri için yüzde 50'ye varan indirimler sunulduğu kaydedildi.Yapılan bu indirimler 16 Haziran 00.00'dan 19 Haziran 23.59'a kadar geçerli olacağı ifade edildi. Fakat, indirim oranları istasyona ve şarj tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.

FİYATLAR NE KADAR OLACAK?

ahaber.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Trugo'da sunulan şarj fiyatları göz önünde bulundurulduğu zaman DC hızlı şarjda 180 kW'lık ve 300 kW'lık ünitelerde kWh başına 7,99 TL'lik bir ücret uygulandığı ifade edildi. Buna göre yapılan yüzde 50 varan indirim ile bu fiyat yaklaşık olarak kWh başına 4 TL'ye kadar düşebiliyor.

Öte yandan, kesin indirim oranları bayram başladığında netleşecek ve kullanıcılar daha sağlıklı bir hesaplama yapabilecekler. Bu kampanya, elektrikli araç sahipleri için büyük bir fırsat sunuyor ve Türkiye'de elektrikli araç kullanımını artırmayı da amaçlıyor. Bayram boyunca Trugo şarj istasyonlarını kullanarak bu indirimlerden yararlanabilir ve aracınızı daha uygun fiyatlar ile şarj edilebilir.

KAMPANYADAN NASIL FAYDALANILACAK?

1) Trugo şarj uygulamasını indirin ve üye olun.

2) Aracınızın modelini ve şarj tipini seçin.

3) En yakın Trugo istasyonunu bulun ve navigasyona başlayın.

4) Şarj işlemini başlatın ve indirimden faydalanın.

Asgari ücretliye özel TOGG fırsatı geliyor!

Togg açıkladı! Togg sıfır faiz kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu!

TOGG T10X için 12 ay faizsiz kredi kampanyasında son 3 gün!

TOGG'dan faizsiz kredi imkanı! Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi verecek...

ODMD açıkladı! Türkiye'de en çok satılan elektrikli otomobiller belli oldu...