İş Fırsatları

TOGG'dan son dakika işçi alımı müjdesi! Tüm ayrıntılar peş peşe açıklandı! Sınavlar araç üstünde olacak! 

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile yaygınlaşması beklenen elektrikli otomobillerin seri üretimi için istihdam edilmek üzere işçi standartları belirlenmeye başladı. 

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, yaygınlaşması beklenen elektrikli otomobillerin seri üretimi için personel ağını genişletmek için işçi alımlarına hazırlanıyor.

TOGG'DAN İŞÇİ ALIMI MÜJDESİ!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg yaygınlaşması beklenen elektrikli otomobillerin seri üretimi için işçi standartlarını belirlemeye başladı.

Togg Girişim Grubu katkısıyla hazırlanan meslek standardına göre elektrikli oto montaj işçileri, değerlendirmeye alınacak ve bu kapsamda sınava girecek. 

İşçilerden, 60 DC volt ve üstünde bataryaya sahip elektrikli taşıtlarda çalışacak şekilde temel elektrik bilgisi istenecek.

 

Mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen adaylar, teorik ve performansa dayalı sınavlara gircekler. Mesleki yeterlilik belgeleri 5 yıl geçerli olacak, her 5 yıl sonunda yeniden değerlendirme yapılacak.

Elektrikli otomobil montaj ustalarını değerlendirecek heyette; elektrik, elektronik, haberleşme, imalat, kontrol, makine, mekatronik, otomasyon, otomotiv alanlarında eğitim sahibi, otomotivde tecrübeli isimler bulunacak.

SINAVLAR ARAÇ ÜSTÜNDE OLACAK!

Sınava girecek montajcı işçiler, elektrikli oto parçalarını talimatlara uygun şekilde hazırlayacak, ön montaj ve montaj işlemini tamamladıktan sonra işlemin başarılı olup olmadığını kontrol edecek, aracın muayenesini tamamladıktan sonra kendisine verilen referanslarla karşılaştırma yapacak.

Muayene ve kontrollerden sonra hata tespit edilmesi durumunda, amirlerini bilgilendirme sorumluluğu da montaj ustalarında olacak.

 

Montaj hattında çalışan işçilerin performans sınavı, üzerinde batarya bulunan bir elektrikli araç üzerinde olacak.

Sınavda; elektrik motoru, gerilim dönüştürücü, şarj ünitesi, batarya ve yedek batarya gibi aksamların montaj işlemleri yapılacak.

Fırsatçılar iş başında! Togg'un fiyatı ikinci elde dörde katlandı

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?