Otomobil

TOGG’dan yeni açıklama! Herkes bu haberi bekliyordu! İşte detaylar!

Togg ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Herkesin merakla beklediği o gün için geri sayım başladı. İşte detaylar!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil Togg'un fabrikasının açılış tarihini ve TOGG’un ne zaman yola çıkacağını açıkladı.

İşte TOGG ile ilgili beklenen müjdeli haber…

TOGG NE ZAMAN YOLLARA ÇIKACAK?

TOGG’un ne zaman yollara çıkacağı merakla soruluyordu. İşte beklenen yanıt geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil Togg'un fabrikasının açılışının 29 Ekim tarihinde gerçekleştirileceğini dile getirerek, 2023 yılının mart ayında Togg'u yollarda göreceklerini açıkladı.  Birden çok ziyaret ve program için Yozgat'a gelen Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, Yozgat Ticaret Borsasının yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

YERLİ OTOMOBİL TOGG MARTTA YOLLARDA OLACAK

Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil TOGG hakkında bilgi verdi. Hisarcıklıoğlu, "Türk insanının büyük bir hayali vardı. 120 yıllık bir hayal, kendi otomobilini yapmak. 60 yıl önce yarı yolda kalmıştık.  O nedenden veya başka bir sebepten dolayı ama Allah nasip ederse inşallah bu sene 29 Ekim'de Türkiye'nin, bütün özlük hakları bizim olan TOGG'un fabrikasının açılışını yapacağız.  Yüzde 100 elektrikli olan bütün hakları Türkiye'nin bu otomobilini dünya piyasasına da sunmuş olacağız. Martta da hep beraber binmeye başlayacağız. Yozgat'ın yollarında da TOGG'u göreceksiniz" dedi. Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları söyledi;

"Bir ve beraber olunca Allah, rahmeti bereketi veriyor. Birliktelikte rahmet ve bereket vardır, ayrılıkta azap vardır. Benim sizden isteğim yani ricam, ne olur birbirinizi ötekileştirmeyin. Bu memleket birbirini ötekileştirmekten bu konudan çok çekti. Dünya görüşü ne olursa olsun, siyasi görüşü ne olursa olsun, mezhebi ne olursa olsun, etnik kökeni ne olursa olsun, dini ne olursa olsun birbirinizi şu nedenlerle ötekileştirmeyin. Allah hepimizi farklı yaratmış, beyin vermiş, beyin olan adam düşünür. Düşünen insan da farklı düşünür, ne olur, kardeşim farklı düşünüyor diye ötekileştirmeyin."

Süreli engelli raporu nedir? Süreli engelli raporu nasıl yenilenir?

Gerçek tapu nasıl olur? Ev alırken tapuda ne yazmalı?

Ev alma hayali kuranlar sarsılacak! Konut fiyatları artık!