02 / 05 / 2024

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? Resmi açıklama geldi

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? Resmi açıklama geldi

Yerli otomobil TOGG’un seri üretimine 29 Ekim’de Gemlik fabrikasının açılmasıyla başlanıyor. Vatandaşlar “TOGG fiyatı ne olacak?” sorusunu araştırırken son günlerde çıkan fiyat haberlerine ilişkin açıklama yapıldı.



“İTİBAR ETMEYİNİZ”
Açıklamada son günlerde TOGG fiyatına ilişkin yapılan haberlere itibar edilmemesi gerektiği vurgulanırken, “Özellikle son haftalarda tamamı tahmine ya da varsayıma dayanan beyanlar, şirket temsilcilerimizin ifadelerinin çarpıtılarak yorumlanması ve hayal ürünü iddialar maalesef dikkat çekici biçimde artmıştır. Markamız tarafından açıklanmış gibi gösterilerek;

Fiyat listesi,
Ön sipariş - satış kampanyası,
Kendisini Togg iş ortağı olarak tanıtan üçüncü kişi ve kurumların kamuoyunu yanıltmaya yönelik demeçlerinin, yayın ve ilanlarının arttığını gözlemliyoruz.
Hedeflerimize adım adım yaklaştığımız bir dönemde bu tür spekülatif haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz” ifadeleri kullanıldı.

TOGG İÇİN GÜNDEME GELEN O RAKAM
TOGG’un yüzde 10 ÖTV dilimine gireceği iddia edilerek fiyatının 900 bin lira ila 1,2 milyon lira arasında olabileceği öne sürülmüştü.


Geri Dön