Toki

TOKİ 2022 başvuruları başlıyor! TOKİ'den son dakika ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın! İşte il il proje listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli vatandaşlar için uygun fiyat ve ödeme planlarıyla 3 bin 151 konutu satışa çıkarıyor. 24 ilde satışa çıkarılacak olan projeler için yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat ve 96, 108, 120, 180 ve 240 ay taksit imkanı sağlanıyor...   Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli vatandaşlar için uygun fiyat ve ödeme planlarıyla 3 bin 151 konutu satışa çıkarıyor

Dar gelirli aileleri, düşük taksit ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni bir kuralı satış için düğmeye bastı.
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli vatandaşlar için uygun fiyat ve ödeme planlarıyla 3 bin 151 konutu satışa çıkarıyor.

Peki TOKİ'nin satışa sunacağı konutlar hangi kentlerde yer alıyor? TOKİ tarafından satışı yapılacak dairelerin fiyatları ne kadar? İşte il il o projeler...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, ülke 24 şehirde toplam 3 bin 151 daireyi, dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olması amacıyla satışa sunuyor. Projeler için başvurular Pazartesi günü başlıyor.

TAKSİTLER 1.442 TL'DEN BAŞLIYOR

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 24 kentte yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutları satışa çıkarıyor. Satışa çıkarılan daireler: Hatay, İzmir, Erzincan, Aksaray, Elazığ, Bolu, Iğdır, Bursa, Çankırı, Çorum, Karaman, Gaziantep, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Van, Tekirdağ, Uşak ve Yozgat'ta bulunuyor.

Satışa çıkarılan konutlar için taksit bedelleri 1.442 TL'den başlıyor, 2 bin 700 TL'ye kadar çıkıyor.

Satışa çıkarılan konutlar için 10, 12, 15, 25 peşinat imkanı sağlanırken, ayrıca 96, 108, 120, 180 ve 240 ay vade imkanı da sunulıyor.

Başvuruların Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ projeleri için 18 Temmuz ve 4 Ağustos tarihleri arasında başvuru yapılabilecek.

TOKİ PROJELERİ BAŞVURU ŞARTLARI 2022

- Satışa çıkarılan konutlar için başvuru yapacakların 18 yaşını tamamlamış olması ve  Türk vatandaşı olması gerekli. 

- Başvuru yapanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine TC sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının olmaması gerekiyor.

- Kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresi’nden daire satın almamış olmaları gerekli.

- Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca 1 tane başvuru yapılabilir ve birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılır.

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Diyarbakırlılar dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 420 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Aydınlılara son dakika müjdesi! O 3 ilçeye tam 756 ucuz konut geliyor!