04 / 05 / 2024

TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde üçüncü etap kura çekilişleri de tamamlandı. Peki TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın...



TOKİ 2022 ÖDEMELERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, sosyal konut taksit ödemeleri, sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak. Yine verilen bilgiye göre, söz konusu projede taksit ödemeleri ile ilgili ilerleyen haftalarda yeni açıklamaların yapılması da bekleniyor.

TOKİ 3 ODA 1 SALON ve 2 ODA 1 SALON KONUT TAKSİTLERİ NE KADAR?

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre TOKİ'nin İlk Evim projesinde konut fiyatları 608 bin TL ile 950 bin TL arasında değişiyor. Aylık taksitler de 2 bin 280 TL'den başlıyor ve 3 bin 562 TL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

TOKİ 2022 TAKSİT VE ÖDEMELERİ NASIL OLACAK?

TOKİ İlk Evim projesine yeterli talebin oluşmaması ya da mücbir sebepler nedeniyle projenin gerçekleştirilememesi durumunda başvuru sahiplerine bilgi verilecektir.

Yine TOKİ projeleri ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hak sahiplerinin konutlarına ait kalan borç bakiyesi ve aylık taksitler her senenin Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki defa, bir önceki 6 aylık dönemdeki Memur Maaş Artış Oranı dikkate alınarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca tespit edilen oranda artırılacak. İlk dönemsel artış sözleşme tarihine göre TOKİ tarafından belirlenecek.

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 30 ilin kura çekilişleri tamamlandı!

TOKİ'nin güncel kura takvimi belli oldu! Peş peşe çekilecek 8-18 Aralık 2022 TOKİ kura çekimi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ o ildeki 34 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle satıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!


Geri Dön