10 / 05 / 2024

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceği merakla araştırılıyor. İşte TOKİ konut belirleme kurasına dair detaylar!



2023 TOKİ kuralarının, depremden dolayı ertelendiği duyuruldu. TOKİ kuralarının ne zaman başlayacağı, sosyal konut için başvuruda bulunan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki TOKİ kuraları ertelendi mi? TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

TOKİ KURALARI NE ZAMAN?

TOKİ kuralarının ne zaman yapılacağına dair sorular hız kazandı. TOKİ tarafından bu konuda yapılan açıklamada: 'Ülkemiz genelinde düzenlenecek olan tüm kura organizasyonları yaşanılan afetten dolayı ikinci bir açıklamaya kadar durduruldu. Organizasyonlarımızda görev alan gerek teknik, gerek idari personelimiz AFAD koordinasyonunda afet bölgelerinde görevlendirilmiştir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletir. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz' şeklinde açıklama yapıldı.

TOKİ İSTANBUL KURA TARİHLERİ BELLİ Mİ?

TOKİ kuralarının mart ayında sona ereceği öngörülüyor. Deprem nedeniyle ileri bir tarihe atılan TOKİ İstanbul kura tarihleri henüz belli olmadı. Bu konuda yapılacak olan güncel açıklama ayrıntıları ile haberimizde işleyeceğiz.

TOKİ KURA SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIYOR?

Canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştirilen TOKİ kura çekimlerinin sonuçları, canlı yayında herkesin izleyebileceği bir şekilde yayınlanıyor. Bununla birlikte yapılan sorgulamalar, TOKİ'nin internet sitesi ve e-Devlet üzerinden de yapılır ve kolaylıkla gerçekleştirilir

TOKİ BAŞVURULARINI NEREDEN TAKİP EDEBİLİRİM?

TOKİ başvuru için e-devlet sistemi üzerinden giriş yapılarak, arama kısmından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) sayfasına girilir ve ardından konut başvurusu seçilir. Karşınıza çıkan sayfada başvuru bilgilendirme formunu okunduktan sonra Devam et butonuna tıklanır. Daha sonra ise gelen sayfada varsa mevcut başvurular görüntülenir.

Mirastan kalan hissemi satabilir miyim? Miras kalan evin kardeşlerden birine devredilmesi için ne yapılmalıdır?

Altının çağı kapanıyor mu? Sadece bir gramı bile trilyon değerinde! Elinde olanlar yaşadı!


Geri Dön