27 / 04 / 2024

TOKİ 32 ildeki 169 konut ve 28 ildeki 192 iş yerini satışa çıkarıyor!

TOKİ 32 ildeki 169 konut ve 28 ildeki 192 iş yerini satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ildeki 169 konut ile 28 ildeki 192 iş yerini 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıyor. İşte söz konusu açık artırma ile ilgili detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ildeki 169 konut ile 28 ildeki 192 iş yeri açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre, alıcılar,  İstanbul, Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Manisa, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Nevşehir, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kayseri, Yozgat, Tekirdağ, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya,  Muş, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Tunceli, Van ve Zonguldak'ta satışa çıkarılan konutlara yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle sahip olabilecek.

TOKİ 32 ildeki 169 konut ve 28 ildeki 192 iş yerini satışa çıkarıyor!

Yine konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Çorum, Afyonkarahisar, Ağrı, Eskişehir, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Hatay, Sakarya, Denizli, Elazığ, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu,  Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon'da satışa çıkarılan iş yerleri de yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle alınabilecek.

Paylaşılan bilgilere göre satışa çıkarılan konutlar için 13 Aralık Çarşamba günü, iş yerleri için de 14 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek olan açık artırmalar,  Ankara  The Green Park Hotel ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif verilebilecek.

Yatırımcılar tarafından adeta merakla beklenen açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar, 12 Aralık Salı günü saat 10.30'a kadar kabul edilecek.

Söz konusu açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Konut ve iş yerleri için başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen açık artırması için ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

 

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Mersin İKK'dan TOKİ’ye ‘kaçak inşaat’ iddiası!


Geri Dön