29 / 04 / 2024

Toki 46 arsanın satşını gerçekleştirecek!

Toki 46 arsanın satşını gerçekleştirecek!

Toki Turyap tarafından düzenlenecek müzayedede 46 arsasını satışa çıkaracak. İstanbul ve Ankara da dahil 15 şehirde bulunan konut, is yeri ve otel niteliğinde arsalar sahiplerini bulacak.



TOPLU Konut İdaresi'nin (TOKİ) arsaları 27 Haziran Cuma günü Turyap tarafından düzenlenecek müzayede ile satışa çıkıyor. Aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı 15 ilde bulunan toplam 46 adet arsa için 27 Haziran günü 14.30 da Ankara-Bilkent'teki  TOKİ  binasında düzenlenecek müzayedeye, Turyap'ın İstanbul Şişli'deki müzayede salonundan da canlı bağlantı ile teklif vermek mümkün olacak. Müzayedeye internetten katılmak isteyenler 'www.turyap.com.tr'den teminat yatırmak koşulu ile teklif verebilecek. Açık artırmada konut, ticaret, turizm, özel öğretim alanı niteliğindeki muhtelif arsalar 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak. 

İstanbul, Ankara, İzmir, Amasya, Ağrı, Çorum, Eskişehir, Elazığ, Edirne, Erzurum, Kars, Kütahya, Mersin, Şanlıurfa ve Van illerindeki arsalar yüzde 10 peşinat ve 120 ay vade, yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade, yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade seçenekleri ile satılacak. 

Açık artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, toplantı günü salonlarda kurulacak veznelere talip oldukları her arsanın muhammen bedeline göre 5 bin ile 100 bin lira arasında teminat bedeli ödeyecek. 


Star


Geri Dön