15 / 05 / 2024

TOKİ 51 şehirdeki 510 arsayı satışa çıkardı! 48 ay vadeyle KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ 51 şehirdeki 510 arsayı satışa çıkardı! 48 ay vadeyle KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında yer aldığı 51 şehirdeki toplamda 510 arsayı açık artırmayla satışa çıkardı.



KDV'den muaf, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade

Yine verilen detaylara göre, alıcılar, konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, akaryakıt istasyonu, günübirlik tesis, oto galericiler sitesi, termal turizm, depolama alanı, kırsal yerleşim ve plansız niteliğindeki söz konusu arsalara, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca bu arsalar KDV'den muaf şekilde satılacak.

Satışa çıkarılan arsalar arasında Ankara Çankaya'da konut ve ticaret, Polatlı'da plansız arsalar, tatilcilerin gözdesi Antalya'da konut ile ticaret, imalathane alanları, Eskişehir'de termal turizm tesis alanları, İzmir'de sanayi, konut alanı, tarım ve ticaret alanları da yer alıyor.

TOKİ 51 şehirdeki 510 arsayı satışa çıkardı! 48 ay vadeyle KDV den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Mega kent İstanbul'da ise konut ve ticaret alanları ile Kocaeli'de ticaret, Manisa'da tarımsal nitelikte alanlar da satışa sunulan arsalar arasında bulunuyor.

Söz konusu arsaların satışları ile ilgilidetaylı bilgiye, "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden ve "0 212 608 15 00" numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

TOKİ Denizli projesi için tarih belli oldu! 439 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!


Geri Dön