Kent Haberleri

TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında kura çekilişleri merakla takip ediliyor. TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...İzmir'in de içinde olduğu 8

Merakla beklenen TOKİ kura takvimi 2023 Şubat ayı tarihleri peş peşe açıklanıyor. İzmir'in de içinde olduğu 8. etap kura takvimi resmen yayınlandı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yakından takip edilen TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi çerçevesinde 250 bin sosyal konutun hak sahipleri peş peşe belli oluyor. 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz Kasım ayında başlanan TOKİ kura çekimlerinin, bu Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından TOKİ kura çekiliş tarihleri peş peşe resmi internet sayfasından açıklanıyor. 

TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ kura çekilişleri noter huzurunda yapılıyor. İl il gerçekleştirilen kura çekilişlerinin ardından 2+1 ve 3+1 daireler sahiplerini buluyor.

Şubat ayına ilişkin yeni TOKİ kura çekiliş tarihleri peş peş duyuruldu. Bu çerçevede, 7-14 Şubat 2023 tarihleri arasında kura çekilecek iller de tek tek açıklandı.

Toplamda 250 bin sosyal konutun hak sahibini bulacağı TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, başvurularını yapan vatandaşlar merakla kura çekilişlerini takip ediyor. 

7-14 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak TOKİ sosyal konut kura çekilişlerinin hangi illerde olacağı belli oldu. 

TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

TOKİ kura çekilişleri canlı şekilde yayınlanıyor ve noter huzurunda yapılıyor. TOKİ kura sonuçları http://toki.tv/ adresi üzerinden ve TOKİ YouTube internet sitesi sayfasından takip edilebiliyor. Kura çekilişleri tamamlandıktan sonra, isim listesi e-Devlet'te de açıklanıyor. 

TOKİ sosyal konut kura çekilişlerinin 6 ayda bitirilmesi ve bu çerçevesinde 250 bin konutun hak sahiplerinin 2023 Mart'ta belirlenmiş olması hedefleniyor. 

TOKİ 8. ETAP KURA TAKVİMİ İL İL LİSTE ŞUBAT 2023 

TOKİ 8. Etap il il kura takvimi resmen belli oldu. İşte o takvim:

6-13 Şubat: İzmir

7-8 Şubat: Afyonkarahisar

11 Şubat: Edirne

12 Şubat: Kırklareli

13-14 Şubat: Tekirdağ

Aile Bakanlığı'ndan destek alanlara müjde! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam geldi! Başvuran hemen alıyor! 

Yatırımcılar dikkat! SPK’dan depremin ardından yeni kararlar geldi!

Aile Bakanlığının Şubat 2023 müjdeleri resmen peş peşe geldi! Hesaplara tam tamına 4 bin 336 TL yatırıldı! Kaçırmayın!